Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп на пісню Андрія Бармалія «Я нормально»

Відео дня: дивимося кліп на пісню Андрія Бармалія «Я нормально»

Київський саксофоніст Андрій Бармалій випустив пісню Я нормально та перший в сольній кар’єрі кліп. Музикант також анонсував вихід майбутнього альбому.

Це перший кліп Андрія Бармалія як самостійного музиканта. Режисером відеороботи став Вадим Пінягін.

Я нормально — пісня про стан, що, за словами виконавця, знайомий кожному. Це самозаспокоєння, приправлене неприхованим лукавством. Це відповідь на часте «як справи?», і ця відповідь не має в собі і краплі правди, та від того не стає менш щирою. 

Андрій Бармалій — музикант-саксофоніст та актор-початківець. Займатися музикою він почав ще у дитинстві. В музичній школі грав класику і поп-кавери, що згодом вплинуло на всю професійну кар’єру.

Пізніше у коледжі Глієра Андрій почав слухати і грати джаз. Тоді в музиканта почали з’являтись бунтівні риси: саботажі, виконання власних демок на академконцертах тощо.

Згодом Андрій почав долучатися до різноманітних музичних спільнот. Серед них — участь у Fusion, гра в гуртах ЦиферблатHyphen DashChubareene, джеми з Otoy, записи треків з ТонкаRatmir Bilodid, гуртом Дно. Музикант також виступав із квартетом Євгена Пугачова і і співпрацює із проєктом Стас Корольов 2

Упродовж місяця музикант планує знайомити слухачів зі своєю творчістю через музику, перфоманси та інші способи самовираження. 


Читайте також: Євген Костянтинич і Криваве Забазарєво випустили альбом «Підорасіщево»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024