Головна
>
Музика
>

Євген Костянтинич і Криваве Забазарєво випустили альбом «Підорасіщево»

Євген Костянтинич і Криваве Забазарєво випустили альбом «Підорасіщево»

Харківський гурт Євген Костянтинич і Криваве Забазарєво випустили альбом Підорасіщево, над яким музиканти працювали впродовж трьох років.

Це — другий альбом гурту, концепція якого формувалась під час війни. У ньому, за словами виконавців, «трансформувалось все: від текстів та музики до меседжів, які хотілось доносити». 

«Цей альбом про героїчний спротив наших військових, волонтерів, всіх громадян і громадянок України, які вступили в бій з величезною тварюкою, наповненою лайном, агресією і брудом, які вона розносить по всіх усюдах, але ми є щитом, вартовими “стурбованого” цивілізаційного світу», — написав вокаліст Олександр Колмен Сердюк на своїй сторінці у фейсбуці. 

Загалом до LP увійшло 11 треків. Вони розкривають одвічні питання про людські «проблеми, слабкості, корупцію, недалекоглядність, невміння шукати причинно-наслідкових зв’язків і паталогічно коротку пам’ять». 

За словами вокаліста Олександра Сердюка, головну роль у тому, щоб альбом вийшов, відіграв гітарист Євген Турчинов, який «знайшов необхідну кількість аргументів, аби довести, що світові не завадить почути цей альбом». 

Тексти майже всіх пісень написав Олександр Сердюк.

Участь у створенні альбому взяли Олександр Раєв, Сергій Савенко, Мирослав Кувалдін та Сергій Підкаура, Гоня, Антоніна Гладка, Іван Семесюк, Артем Кущ, Таня Цебак, Фагот і Олександр Фоззі Сидоренко, а також  Ольга Лізгунова та заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина».

Альбом був записаний у Харкові, Києві, Дрогобичі, його музиканти присвячують Батьку, Дяді Жені та Міську Барбарі.


Читайте також: thekomakoma випустив Майбутній альбом


Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024