Головна
>
Відео
>

Відео дня: кліп британців Bombay Bicycle Club від української команди Pronto Film 

Відео дня: кліп британців Bombay Bicycle Club від української команди Pronto Film 

Український продакшн Pronto Film на замовлення британської студії Agile Films зняв кліп для лондонських інді-рокерів Bombay bicycle club повернулись з новим синглом Eat, Sleep, Wake (Nothing But You). Про це повідомляє Open.ua.

Луїс Боз був режисером проекту. Безпосередньо на майданчику йому допомогала київська режисерка 1 AD. Весь гурт був у Києві у повному скаладі. Зйомки тривали 16 годин на двох локаціях Києва.

«Рішення знімати в Києві виникло, як тільки режисер побачив фото Ленкузні, в яку закохався з першого погляду. Саме тому й вирішили приїхати на зйомки сюди. Адже аналогічні локації дуже дорогі та практично не доступні для зйомок у Великобританії», – зазначила продюсерка проекту та голова біддінг-департаменту Катя Виноградова.

Зазначається, шо костюми для проекту команда збирала практично по всіх столичних барахолках та купували у знайомих. Саме таке завдання поставив режисер та команда Agile Films.

Bombay Bicycle Club – британська група з Лондона, виконуюча інді-рок. Після випуску двох міні-альбомів і синглу Evening/Morning група записала свій дебютний альбом I Had the Blues But I Shook Them Loose. Альбом був випущений в 2009 році. У 2010 році Bombay Bicycle Club випустила другий студійний альбом Flaws.

Раніше співачка Кеті Перрі випустила новий кліп на сингл Small Talk, режисеркою якого стала українка Таня Муіньо.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024