Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп VikaVishnya на пісню «Падай»

Відео дня: дивимося кліп VikaVishnya на пісню «Падай»

29 березня відбулася прем’єра кліпу VikaVishnya на трек Падай, в якому виконавиця досліджує свою мову тіла. Режисером відео став the mødpop

«Кожен день стикаючись із труднощами, виходячи із зони комфорту, забувайте про страхи, досвід та все, що заважає бути собою», — описує реліз VikaVishnya.

У своїй новій роботі артистка хотіла відтворити сенс пісні не лише за допомогою звичних їй інструментів: голосу та слів, а й через мову тіла. Виконавиця розповідає, що це її перший крок у цьому напрямку та вона повністю імпровізувала, без попередньої підготовки. VikaVishnya називає кліп викликом до відкриття та розкриття наших таємничих умінь, щоб стати кращою версією себе.

Режисер кліпу the mødpop розповідає, що вокальна частина символізує холод розуму, який шукає допомогу, тоді як танцювальна — розкриває артистку як ангела-охоронця, готового на все заради коханого. 

«Цей кліп – до про світло, про любов, яка перемагає темряву та відстань. Відкриття танцювальної частини таланту Віки допомагає наблизити слухачів до сенсу пісні. Пишаюся Вікою за сміливий експеримент і високу якість виконання», — коментує кліп режисер the mødpop.


VikaVishnya — співачка та поетеса, дебютний реліз якої відбувся у 2021 році. VikaVishnya також є засновницею благодійного музичного фестивалю «Вишневий Вернісаж». Наразі творчий доробок виконавиці складається з 5 синглів: Мрія, Кішки на серці, Хмари, Чому та Падай.


Читайте також: Все, що потрібно знати про фестиваль Пожежа

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024