Головна
>
Новини
>

Трек дня: гурт Vivienne Mort презентував пісню “Іній”

Трек дня: гурт Vivienne Mort презентував пісню “Іній”

Сьогодні, 1 лютого, гурт Viviennt Mort презентував пісню Іній, яка побореться за право презентувати Україну на Євробаченні. Запис пісні проходив на студії REVET SOUND.

“Я знаю, як писати пісні і як співати їх. А як описати музику – не знаю я. Скажу, що це дуже ніжна пісня. І я довірятиму всім, хто буде її слухати, – розповідає вокалістка Дана Заюшкіна. – Ми звичайні люди, які говорять багато слів і рідко про головне. Зустрічаємося щодня з іншими людьми і обговорюємо якісь дурниці, не бачимо і не відчуваємо одне одного, втрачаємо цікавість і мало імпровізуємо. В результаті ми забуваємо, що головне в житті – любов, а все решта – різного виду непотріб. На фоні своїх нескінченних спроб бути присутньою, я щаслива, що знову з’являється пісня, і вона одна скаже за мене більше, ніж я сама за цілий рік. Мрію і уявляю, як наші слухачі увімкнуть її і будуть дивитися на зорі, і зорі будуть горіти в їхніх очах, і вони будуть дивитися на хмари, і хмари будуть пливти в їхніх очах. І тоді вони відчують, що сьогоднішній день – найкращий, щоб у ньому жити”.

Гурт Vivienne Mort існує вже близько десяти років. За час свого існування гурт встиг випустити п’ять студійних альбомів – Єсентукі Love (2010), Театр Pipino (2013), Готика (2014), Filin (2015) и Rosa (2016). Останній з них, Rosa, ввійшов у наш перелік найкращих міні-альбомів року.

Нагадаємо, що Vivienne Mort стали півфіналістами відбору на Євробачення-2017. За результатами жеребкування гурт виступатиме у відборі 18 лютого разом з O.Torvald, Green Grey, Kadnay та іншими музикантами.

Фотографія обкладинки: Facebook/Aditya Varma

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024