Головна
>
Кіно
>

Вийшов оновлений трейлер комедії «Велика прогулянка». У головних ролях — Юрій Ткач, Positiff, Олена Кравець та інші

Вийшов оновлений трейлер комедії «Велика прогулянка». У головних ролях — Юрій Ткач, Positiff, Олена Кравець та інші

5 жовтня у прокат вийде комедія «Велика прогулянка» режисера Олега Зборовського. Попередня прем‘єра стрічки мала відбутися 24 лютого 2022 року, втім, через повномасштабне вторгнення її перенесли. Нині ж творці фільму представили оновлений трейлер.

Всі дії фільму відбуваються на одній галявині, куди приїхали відпочивати дві сім‘ї: працівники культури Драгоманови та районні бізнесмени Наливайченки. Вони мають різні світогляди й характери, і кожен вважає галявину своєю. Між ними виникає суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано у фільмі з’являється ще один персонаж — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей обох сімей у заручники. Він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки.

Творці фільму кажуть, що таким сюжетом хотіли «в легкій формі» відтворити сучасні реалії українців:

«Слоган “Це наша поляна!” — у центрі сюжету ролику. Він відтворює ключовий меседж стрічки та є втіленням сьогоденних настроїв українців — коли ми на своїй землі, то не поступимося ані клаптиком».

У 2022 році, напередодні прем‘єри команда випустила основний трейлер до стрічки. Та за півтора року «фільм набув нових сенсів», то ж це вирішили відтворити в новому ролику.

Головні ролі у стрічці зіграли представники українського шоубізу, зокрема, Юрій ТкачОлена КравецьАндрій ІсаєнкоІрина ГатунМихайло ЖонінОлексій Завгородній (Positiff), Ілля ПаладінМарго Крупіна-БіньковськаВероніка Лук’яненко та Алекс Березовський.

В камео з‘являються Вєрка Сердючка, яка, до слова, написала саундтрек до фільму Є пропозиція, футболіст ФК «Шахтар» Андрій Пятов та колишній гравець команди Євген Коноплянка.

Автором ідеї та співсценаристом стрічки став Гарік Бірча.

Творці фільму додають — серед артистів та учасників знімальної команди троє приєдналися до ЗСУ, ТрО та патрульної поліції, двоє пішли на фронт воєнними кореспондентами, десятеро стали волонтерами.


Читайте також: П‘ять фільмів претендують на те, щоб представляти Україну на «Оскарі»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024