Головна
>
Відео
>

Саша Кольцова та Лінія Маннергейма презентували спільний кліп

Саша Кольцова та Лінія Маннергейма презентували спільний кліп

Сьогодні, 16 квітня, гурт Лінія Маннергейма та Саша Кольцова презентували кліп на пісню Колискова. Кліп випущений для підтримки благодійного фонду «Повернись живим» та додатку Wake App in Peace. Цей додаток є будильником, який за кожну «відкладену» хвилину надсилає гроші на потреби військовим. На ці гроші «Повернись живим» закуповують оптику нічного бачення, мобільні радіостанції, GPS-навігатори, приціли, безпілотні літальні апарати та іншу військове спорядження.

Відеокліп розповідає про жіночі історії (матері, дружини та доньки) очікування захисників з війни. Одна з героїнь кліпу, Юлія Кочетова-Набожняк, розповіла, що «цей проект — важлива міжсекторальна взаємодія. І музика, і текст, і документальний наратив це справжня історія, яка показує завдячуючи чому ми всі спимо спокійно». Операторами кліпу стали Макс Левін, Інна Варениця, Олексій Кондаков, Олег Рогів, Лесь Кромляс, а монтажен займався Юрій Резніченко.

Сергій Жадан наголосив, що цей проект – не про фінанси, він про суспільну солідарність. «Ми можемо сваритись, роз’єднуватися, але лінія фронту у нас одна і нам її тримати разом», – зазначив письменник.

Нагадаємо, що Лінія Маннергейма — це спільний проект Сергія Жадана, Олега Каданова (Оркестр ЧЕ), Євгена Турчинова (Діти капітана Гранта) та Дмитра Зінченко. У кінці лютого цього року вони презентували дебютний міні-альбом Де твоя лінія?, який увійшов у наш перелік найкращих альбомів.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024