Головна
>
Музика
>

Прокльони Mokosha та колискова ГуляйГорода: релізи цього тижня

Прокльони Mokosha та колискова ГуляйГорода: релізи цього тижня

Музика війни, лірик-відео на вірш Бєглова та реп, присвячений дітям, які росли без батьків, — зібрали для вас музичні релізи цього тижня.

Lady Aphina — Демони

«Це відео — чергове нагадування кожному з нас та кожному жителю планети, що поруч з нами на території росії живуть створіння, які загрожують безпеці цивілізованого суспільства, дикуни з ненавистю до всього живого, що танцюють кривавий танок навколо хворого диктатора з імперськими поглядами, бажанням завойовувати чужі землі, влаштовуючи там смерть та розруху», — каже фронтмен гурту Михайло Опекан.

Гурт також відкрив збір коштів на гуманітарну допомогу в регіони, які знаходяться на сході нашої країни, на передовій під цілодобовими обстрілами. Задонатити можна за посиланням.

Tery — Сам на сам

Це перший сингл з майбутнього дебютного альбому Tery, прем‘єра якого запланована на це літо.

Mokosha, $kobalo — Прокльон

Поп-фолк співачка Mokosha випустила трек, в якому «надсилає прокльон на ворожий батальйон». Більше про виконавицю та її дебюту з кліпом на трек Андрію читайте за посиланням.

Nazva — тихо-тихо

Галицько-донбаський гурт Nazva презентували лірик-відео на вірш Володимира Бєглова.

Nastya Kiana — Feb 24

Виконавиця створила цей трек у перші тижні повномасштабної війни:

«Думки в моїй голові роздирали мене зсередини, тому довелося шукати вихід своїм почуттям».

Трек звучить англійською, але завершується віршем Ліни Костенко.

Krechet — Краще ніж ми

Це перший сингл із нового альбому артиста. Пісня присвячена всім дітям, які росли без батьків або ростуть не з рідними батьками. 

«Як би це не було прикро, але трек повністю відображає минуле багатьох людей (і моє також), теперішнє багатьох людей і майбутнє багатьох людей, і не тільки в Україні. Про таке треба говорити, бо це наші реалії, кожній дитині потрібне піклування і батьківське тепло», — коментує реліз репер.

GG ГуляйГород feat. Morphom — Сон

ГуляйГород презентував сучасне прочитання старовинної колискової «Ой ходить сон коло вікон» у співраці з Романом Череновим (Morphom). Гурт присвятив пісню військовим, які боронять сон та спокій всіх українців.

«”Сон” був закінчений за тиждень до вторгнення у лютому і готувався до релізу. Але в одну мить життя всієї країни змінилось і принесло нові змісти в старовинну колискову», — зазначають виконавці.

Postman — The Good Old World

Костянтин Почтар (Postman) опублікував на усіх стрімінгових платформах новий сингл. Він виконаний англійською мовою та розповідає про ситуацію в Україні сьогодні.

alyona alyona – Чому? (feat. Jerry Heil)

alyona alyona презентувала черговий фіт із Jerry Heil, де виконавиці намагаються знайти відповідні на вічні життєві запитання.

«Це зворушливий, і в той же час, життєствердний трек, який точно залетить усім нашим в Україні, та й нашим друзям і в Європі.


Читайте також: Свиняча кров, балетна пачка та повітряна тривога: дивимося кліп з фестивального виступу ХЗВ

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023