Головна
>
Музика
>

«Туман антиутопії»: гурт Wentseat випустив альбом Dichroic

«Туман антиутопії»: гурт Wentseat випустив альбом Dichroic

Пост-гранж гурт Wentseat випустив альбом Dichroic, у якому виконавці зобразили образи антиутопічного світу. 

До LP увійшло 11 композицій, у кожній з яких гурт описує «суворий контроль та маніпуляції, якими піддані громадяни». На створення альбому музикантів надихнули оповідання Джорджа Орвела. 

«Ми розглядаємо тему приватності, яка майже зникла в оманливих павутиннях технологічного прогресу. Ми створюємо музичний пейзаж, що вибудований зі страху, роздумів та надії на пробудження свідомості», — розповідають учасники колективу. 

Таким чином виконавці хотіли привернути увагу до необхідності збереження свободи, індивідуальності та критичного мислення.

Wentseat — українский пост-гранж коллектив, створений вокалістом Богданом Троянчуком та гітаристом Торі в 2017 році. Тоді вони в дуеті грали на різних інструментах та створювали фундамент для авторського матеріалу. Назва гурту розшифровується як Went to Seattle (поїздка в Сієтл). В 2019 році гурт почав активну діяльність, до складу долучився драммер Роман Овдієнко та бас-гітарист Тарас Шленчак, який поєднав також роботу звукорежисера в команді. 

У травні 2020 року гурт випустили свій перший сингл під назвою Heroes. Через декілька місяців вийшов ще один сингл — Obsession. У 2021 році гурт випустив сингл Hold та кліп на нього. 

Колектив Wentseat був переможцем конкурсів Festival of Ukrainian Alternative Music Video 2020Z Music Battle 2020, півфіналістами змагань Rock Battle UA 2020 та фіналістами конкурсу Emergenza. 


Читайте також: Туча випустила кліп на пісню «ДекаДанс»: дивимося

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024