Головна
>
Література
>

Олександра Матвійчук, Генрі Марш, Дмитро Лубінець. X LMF оголосив програму

Олександра Матвійчук, Генрі Марш, Дмитро Лубінець. X LMF оголосив програму

У 2024 році конференція LMF пройде 16-18 травня в одному з укриттів Львова. Фокусна тема медіафоруму: «Мова для порозуміння: шукати сенси в поляризованому світі». 

Головні спікерки цьогорічної конференції це Олександра Матвійчук — лауреатка Нобелівської премії миру 2022 року, голова Центру громадянських свобод, юристка-правозахисниця, та Ґаятрі Чакраворті Співак — американська літературознавиця і філософиня, професорка Колумбійського університету. 

Фото: Lviv media forum

Також серед спікерів будуть британський нейрохірург Генрі Марш, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, CEO Superhumans Center Ольга Руднєва, журналістка й співзасновниця The Reckoning Project Наталія Гуменюк та інші.

Якою буде програма 

Головна тема конференції: «Мова для порозуміння: шукати сенси в поляризованому світі», тому в програмі виділили два напрями: Common Language і Common Sense. Запрошені спікери й учасники форуму шукатимуть спільну мову й визначатимуть роль, яку в цих пошуках відіграють медіа, суспільство, міжнародні організації, органи влади, дипломати та інші.

«Час, коли гострота новин про російську агресію забезпечувала солідарність світу з Україною, минув. Тепер, аби бути почутими й отримувати підтримку, ми повинні на рівних вливатись у світову спільноту, пояснювати себе й розуміти інших», — каже керівниця Львівського медіафоруму Ольга Мирович. 

Що таке LMF

Із 2013 року LMF є найбільшою конференцією у сфері медіа в Східній і Центральній Європі. Її проводить ГО «Львівський медіафорум» — це екосистема людей, організацій та проєктів, яка впроваджує найкращі світові медіапрактики в Україні. 

Робоча мова — англійська (із синхронним перекладом українською). Повну програму конференції додаємо за посиланням.

Керівниця LMF Ольга Миронович написала, вхід на цьогорічну конференцію буде безкоштовним, але відвідувачам пропонують зробити внесок на розвиток постійної програми психологічної підтримки медіа.

Конференція відбудеться в одному з укриттів Львова, а щоб взяти участь потрібно заповнити форму.
Дедлайн подачі заявок: 6 травня 2024 року

Додаткові запитання щодо конференції можна надіслати на скриньку info@lvivmediaforum.com


Читайте також: Виступ Kurs Valüt, лекція від Лесі Квартиринки та воркшоп з Monotonne: розповідаємо про заходи фестивалю Check-in Dnipro

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024