Головна
>
Музика
>

Виступ Kurs Valüt, лекція від Лесі Квартиринки та воркшоп з Monotonne: розповідаємо про заходи фестивалю Check-in Dnipro

Виступ Kurs Valüt, лекція від Лесі Квартиринки та воркшоп з Monotonne: розповідаємо про заходи фестивалю Check-in Dnipro

З 27 та 28 квітня у Дніпрі, у DCCC (Кругогірний узвіз, 21А) відбудеться другий фестиваль релокованих бізнесів Check-in Dnipro. Метою заходу є підсилити спроможність релокованих бізнесів та допомогти підприємцям інтегруватися й налагодити взаємодію на новому місці. Окрім ярмарку та серії воркшопів на відвідувачів чекають музичні виступи Sheetel, Пиріг і Батіг, Maxandruh та інших виконавців.

Співзасновниками події є краматорська ГО «Shift», SHUM.rave зі Слов’янська та дніпровська Module. Перший фестиваль Check-in Dnipro відбувся у січні 2023 року.

«Минула подія стала змінотворчою, адже допомогла згуртувати та познайомити між собою представників місцевого бізнесу, релокованих колег, їхніх клієнтів і клієнток. Завдяки новим зв’язкам, у Дніпрі вдалося започаткувати міцну бізнес-спільноту тих, хто прагне розвитку для себе, своєї справи та економічного процвітання для країни», — коментують організатори події.

Музична програма

Музична програма буде представлена на двох сценах — головній та альтернативній. Серед виконавців — гурти Kurs Valüt, Пиріг і Батіг, Sheetel, музичні проєкт Si_Process, Monotonne, Walakos, Стас Корольов & vesnavoseny та інші. 

Повний перелік артистів, які виступатимуть на фестивалі, можна знайти за посиланням.

Воркшопи

На фестивалі гостей чекає музичний воркшоп з Юрієм Буличевим з проєкту Monotonne, контент-мейкінг для бізнесу з блогеркою Лєркою Міліонеркою, створення арт-об’єктів із декордепартаментом Лесі Квартиринки та інші. 

А напередодні фестивалю пройде зустріч для рестораторів з учасником шоу «МастерШеф» Іваном Козирем. Разом із ним гості фестивалю будуть готувати та говорити про сучасні тенденції у кулінарії й особливості дніпровської аудиторії.

Коли: 20 квітня 17:00 – 19:00
Де: Кафе-Прем’єр, вул. Олександра Поля 81
Вхід: за реєстрацією.

Фото: checkin_festival/Instagram

Лекції

Лекційна програма міститиме розмови про інновації, PR, розбудову спільнот, автоматизацію процесів, делегування та про навіть штучний інтелект та його використання у підприємницькій діяльності. 

Подробиці подій організатори фестивалю публікуватимуть в соцмережах фестивалю та на сайті

Подію організовують команди ГО SHIFT, Module та SHUM.rave за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри» UCBI.


Дана публікація/стаття була підготовлена за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України». Зміст цієї публікації/статті є виключною відповідальністю Лірум і не обов’язково відображає позицію Фонду та/або його фінансових партнерів.

Читайте також: Fusion Jams святкує 5 років. Хто вони і як долучитися до джему?

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024