Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею: XXV кадр розповідає про мініальбом «Kadr Airlines»

Пісня за піснею: XXV кадр розповідає про мініальбом «Kadr Airlines»

2 лютого XXV кадр випустив мініальбом Kadr Airlines. EP складається з 5 треків, які поетапно розкривають ментальну трансформацію виконавця, переусвідомлення життєвих пріоритетів і власного місця у цьому світі. 

Спеціально для рубрики «Пісня за піснею» Віталій розповів про кожен трек нового мініальбому.

XXV кадр (Віталій Кобзєв) — київський репер, співзасновник культурної формації «Олрайт», яка просуває сучасний український хіп-хоп. Виконавець має батловий бекграунд, а також декілька фітів з Krechet і спільні роботи з Ромою Генієм, blessbaby та Wavy Dem.

Біжи! Біжи!

Як і весь мініальбом загалом, пісня є автобіографічною і розповідає про мій шлях як артиста. Я порівнюю його з марафоном Фореста Гампа, що бажав залишити минуле позаду. Це втеча від того, що було, втеча від безпеки, але втеча заради створення себе нового. 

Ні, не треба

У цьому треці я повертаюся до властивого для себе мінімалістичного саунду. Цей реліз із самого початку мав на меті надати слухачам саме класичного XXV кадру з притаманним звучанням, флоу та едлібами. 

Ні, не треба — це відповідь тим, хто дає непрохані поради та навʼязує власну думку. Не варто втрачати власну індивідуальність задля задоволення чиїхось забаганок. 

Знову

Логічне продовження двох попередніх треків. Вперше для себе влітаю на джерсі-клаб та комбіную з вокальним приспівом. Це трек-готовність, трек-наснага, трек-енергія. Разом із ним я декларую, що не збираюсь спинятися та будуватиму себе знову, знову й знову, незважаючи ні на що.

Паті енімал

Пісня про мою характерну рису, яка десь мені допомагає, а десь, навпаки, заважає. Я дійсно «паті енімал» і дуже полюбляю організовувати та бувати на різних івентах: від звичайних вечірок до культурних подій. Іноді ця любов стає такою великою, що я з головою пірнаю в кругообіг подій, втрачаючи фокус на чомусь більш важливому. 

Хто я?

Заключна пісня в ЕР. Вона розповідає про пошук себе, переусвідомлення власного життя та емоційне вигорання. Тут гримуча суміш із відсилками до українських та зарубіжних хітів епохи нульових: Ricky Martin, Віктор Павлік, Вєрка Сєрдючка та повільного, тягучого треп саунду. 

Трек символізує прийняття трансформацій та відкриває двері до наступного етапу, про який слухачі дізнаються вже навесні. 

10 лютого у Києві репер презентує всі пісні з ЕР на події XXV Кадр Showcase, яка відбудеться в клубі Mezzanine. 

Придбати квитки можна за посиланням.


Читайте також: У Києві відбудеться Підсумковий Зорепад Релізів та вручення «Золотої Зорі Лірум»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024