Головна
>
Музика
>

«Який я маю вигляд, після цих одкровень?»: Я Тоня випустила пісню та кліп про відчуття невзаємної любові

«Який я маю вигляд, після цих одкровень?»: Я Тоня випустила пісню та кліп про відчуття невзаємної любові

19 березня Я Тоня презентувала новий сингл та кліп на нього — Коли ти поряд. У релізі виконавиця згадує, як це – переживати відчуття невзаємної любові та подає це слухачеві через спогад. Режисер кліпу — Володимир Матвійчук.

«Я одразу зрозуміла основну ідею пісні та весь час задавала собі питання: “Щоб я сказала своєму ліричному герою зараз, коли мої почуття до нього згасли?”. Усі відповіді можна знайти в пісні. Тут і романтизм його образу, і навіть якась моя дитяча образа через брак його уваги, і вдячність йому за можливість знати, як це — відчувати нерозділене кохання. Сьогодні я приймаю цей період лише як досвід», — розповідає Я Тоня.

Пісня є рефлексією почуттів та власного досвіду Тоні, яка є авторкою слів і музики. Особливість тексту в тому, що виконавиця використала в ньому рідковживані українські слова: «млосний» (той що пʼянить, дурманить), «одкровення» (несподіване розкриття істини) та словосполучення «не до вдачі ти мені» (ти мені не підходиш). Співачка родом з Галичини та вживає ці слова в побуті з дитинства, тому, через свою творчість, вона намагається повертати в нашу культуру забуті слова.

Кліп створив режисер Володимир Матвійчук. Це вже його третя відеоробота для Тоні, перед цим вони разом працювали над музичними відео до треку Додому та лірик-відео на пісню Так звучить мій спокій. Головним героєм кліпу Коли ти поряд став актор Національного академічного театру ім. Лесі Українки Кирило Парастаєв

З фразою з пісні «Твій млосний погляд» Тоня створила лімітовані футболки, прибуток з продажу яких піде на благодійність. Придбати футболку можна в інстаграмі виконавиці за посиланням.


Читайте також: Відео дня: дивимося кліп Юлі Юріної на пісню «Чорна хмара»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024