Головна
>
Новини
>

Кабмін знову заборонив концерти. Принаймні до 31 жовтня

Кабмін знову заборонив концерти. Принаймні до 31 жовтня

Концерти, дискотеки, робота розважальних закладів, нічних клубів і діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля відтепер під забороною. Проте є винятки.

Кабінет Міністрів України продовжив карантинні обмеження до 31 жовтня. Рішення про продовження карантину та посилення обмежень прийняли 26 серпня 2020 року на засіданні Кабміну

На пропозицію міністра внутрішніх справ уряд розгляне заборону діяльності розважальних закладів. Це не стосується закладів харчування. Фактично ми говоримо про заборону роботи нічних клубів, дискотек і тих розважальних закладів. де абсолютно не дотримуються карантинні умови та карантинні вимоги.

Я також просив і буду просити поліцію вживати максимально жорстких заходів до тих закладів, які сьогодні сприяють максимальному розповсюдженню коронавірусу серед молодих людей і серед суспільства нашої держави. Стосовно цих заходів, ми бачимо, як сьогодні працюють окремі розважальні заклади, нічні клуби зокрема, абсолютно без дотримання масочного режиму, без дотримання соціального дистанціювання.

Це сприяє тому, що ми бачимо у нашій щоденній статистиці по зростанню захворюваності. Особливо серед молодих людей віком від 25 до 30-40 років. — заявив Денис Шмигаль, Прем’єр-міністр України.

Проте обмеження не стосуватимуться тих заходів, які організовують заклади культури.

Перше – продовжити на території України карантин до 31 жовтня 2020 року. Також пропонується посилити обмежувальні заходи на території регіонів… з “зеленим” рівнем епідемічної небезпеки, а саме заборонивши проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля.

Окрім того, ми відпрацювали з Мінкультури заборону проведення концертів, окрім тих, які проводяться закладами культури, і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності, — Максим Степанов, Міністр охорони здоров’я України.

Також під заборону потрапила робота закладів харчування після 24-ої та до 7-ої години без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, букетів тощо). Виняток становлять доставка замовлень та замовлення на винос.

Офіційна постанова буде опублікована завтра, 27 серпня та набере чинності з моменту публікації.

Нагадуємо, що цього була офіційно зареєстрована Всеукраїнська музична профспілка.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024