Головна
>
Новини
>

YouTube запустив український музичний чарт

YouTube запустив український музичний чарт

Вчора, 14 травня, відеохостинг YouTube запустив регіональні чарти у 44 країнах світу, серед яких і Україна. Наразі там можна дізнатись не лише про кліпи та пісні, що переглядали найбільше, а й простежити тенденції і найпопулярніших виконавців.

За даними YouTube, наразі (станом на 15 травня) у десятку найпопулярніших музичних відео в Україні очолює кліп Філіппа Кіркорова Цвет настроения синий. У списку також російські співаки Єгор Крід і Matrang, репери Miyagi та Jah Khalib, спільна композиція Элджей та FEDUK і гурт Мэльбек. З українських виконавців у списку Світлана Лобода з кліпом Лети, харківський гурт MARUV з піснею Drunk Groove (спільно з BOOSIN) та NK з відеороботою Дай Мне, про яку ми писали у Зорепаді релізів.

Серед найпопулярніших пісень, окрім зазначених вище кліпів, є також ТОП Время и Стекло, Black Gazirovka (російський гурт), Сделай громче Макса Барських та Пустите меня на танцпол HammAli & Navai (російський хіп-хоп проект).

Топ-10 найпопулярніших виконавців в Україні виглядає наступним чином: Jah Khalib, Егор Крид, Время и Стекло, Світлана Лобода, HammAli & Navai, MATRANG, Элджей, Макс Барських, Miyagi та Олег Винник.

У підрозділі «Тенденції», також відомому як вкладка «Набуває популярності», є більше закордонних релізів. Зокрема новий кліп репера Childish Gambino, спільна пісня DUA LIPA та Calvin Harris, треки Nicki Minaj, Lil pump, Enrique Iglesias та інші. Цей підрозділ оновлюється кілька разів на день.

У чарті Сполучених Штатів Америки у перелік найпопулярніших виконавців YoungBoy Never Broke Again, Childish Gambino, Drake, Cardi B, Ozuna, Post Malone, Nicki Minaj, Bad Bunny, Migos та J Balvin. Британці найбільше слухають Dua Lipa, Еда Ширана, Дрейка, Childish Gambino та Аріану Гранде, а в Росії — Егор Крид, Элджей, Время и Стекло, MATRANG, Jah Khalib, Ленинград, Світлана Лобода, Feduk, Miyagi та Little Big.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про те, що на Apple Music з’явився підрозділ з українською музикою.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024