Головна
>
Новини
>

Премія YUNA запускає онлайн-конкурс для молодих виконавців

Премія YUNA запускає онлайн-конкурс для молодих виконавців

Оргкомітет премії YUNA оголосили про започаткування нового музичного онлайн-конкурсу YUNA Junior. Його ціль – підтримати виконавців-аматорів на початку їхньої кар’єри. Конкурсанти віком від 15 до 19 років протягом одинадцяти тижнів змагатимуться за два призи – можливість виступити на черговій церемонії YUNA та безкоштовно записати авторський сингл.

Механіка конкурсу проста – щотижня на офіційних сторінках YUNA Junior у фейсбуці та інстаграмі з’являтиметься по п’ять виконавців. Оцінювати їх буде професійне журі, а також користувачі соціальних мереж, які зможуть підтримати своїх фаворитів лайками. Протягом десяти тижнів будуть визначені фіналісти, з яких і оберуть переможців. Деталі регламенту онлайн-конкурсу, правила проведення та порядок визначення переможця можна знайти на офіційному сайті YUNA.

До складу журі YUNA Junior увійшло 10 експертів. Це представники радіоіндустрії – Віталій Дроздов та Анна Свірідова, представники музичних телепроєктів – Роман Муха та Ігор Кондратюк, музичні журналісти – Олексій Бондаренко та Микола Миліневський, представник квиткового оператора Дмитро Чінь та три представники оргкомітету YUNA – Павло Шилько, Серж Гагарін та Ігор Панасов.

«Ідея YUNA Junior народилася наприкінці минулого року, – розповів Павло Шилько, співзасновник та генпродюсер премії YUNA. – Ми планували його розпочати у травні, після церемонії YUNA 2020, яка мала відбутися 24 березня. Але карантин змінив наші плани, і ми вирішили, що період, коли практично всі підлітки проводять час виключно вдома, – це найкращий момент для старту конкурсу. Ми хочемо відкрити за допомогою YUNA Junior майбутню зірку української сцени і допомогти хлопцям та дівчатам знайти нові сенси та творчі цілі під час карантину».

Нагадаємо, церемонія YUNA 2020 відбудеться 26 травня 2020 року у київському Палаці «Україна». На шоу виступлять MONATIK, MARUV, MELOVIN, Артем Пивоваров, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Alina Pash & KRUTЬ та інші виконавці, а ведучим стане Володимир Остапчук. Список номінантів можна знайти тут, а перший переможців – тут. Також організатори YUNA назвали 20 найзнаковіших пісень за останні 20 років.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
«Темні конячки Нацвідбору»: хто такі Nahaba?
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024