Головна
>
Новини
>

ZFeelZ розповідають про сексуальне насилля у новому кліпі

ZFeelZ розповідають про сексуальне насилля у новому кліпі

Київський гурт ZFeelZ випустив кліп на трек Disappear. У центрі — історія дівчини, яка намагається впоратись з власним досвідом зґвалтування.

Послухати пісню онлайн можна за посиланням.

«У кліпі ми намагалися показати усі стадії прийняття того, що сталося з дівчиною. Від моменту, як вона прокинулася в лісі, до розуміння того, що її зґвалтували і вона має знову подивитися в очі свого насильника. Вона не знає, навіщо, але це єдине, що їй потрібно в цей момент. У цьому є щось абсурдне, але цей елемент особистої боротьби допоможе дівчині жити далі»

Режисер кліпу — Роман Волосевич, який також зняв кліп Ptaha Fred для The Unsleeping. Головну роль у відео зіграла Таїсія-Оксана Щурук, акторка серіалу «Перші ластівки».

Нагадуємо, ZFeelZ — молодий рок-гурт із Києва. Вони посіли призове місце на School Bands Battle у 2019 та почали музичну кар’єру мініальбомом Waves of Shards, випущеним у тому ж році. Музиканти виступали на фестивалях Respublica, ГогольFEST і Vertuha Arts Festival. Нині вони готуються до травневого релізу нового ЕР, куди увійде Disappear.

Читайте також: Діти з інтернату та свобода вибору у новому кліпі Sinoptik

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023