Головна
>
Кіно
>

Фільм «Життя на межі» вийшов онлайн

Фільм «Життя на межі» вийшов онлайн

6 квітня документальний фільм, що показує весь період російсько-української війни, «Життя на межі» вийшов онлайн. Стрічку можна переглянути sweet.tv, Київстар ТБ і Takflix. Також з 11 квітня стрічку можна буде дивитись на 1+1 video, а з 6 травня — на Воля TV. 

«Життя на межі» — фільм про історію українського спротиву від подій Революції Гідності до повномасштабної війни росії проти України. Стрічку створили українські ветерани — режисер Павло Пелешок та продюсер Юрко Іванишин.

У фільмі зображено, як після міжнародного успіху фільму «Зима у вогні» 2016-го року, Павло та Юрко з окопів вирушають до Лос-Анжелеса на церемонію «Оскар». Вони потрапили на війну з 2014 року — одразу після Революції Гідності, коли в Україні зародився рух спротиву. Упродовж останніх років ветерани боронять Україну від російської агресії та продовжують знімати свою реальність.

Зі спогадів та власного кіноархіву Павло та Юрко розповідають про причинно-наслідкові зв‘язки сьогоднішньої війни.

Світова прем’єра стрічки «Життя на межі» відбулась наприкінці минулого року в Берліні, в кінотеатрі Delphi Filmpalast am Zoo. У грудні 2022-го фільм показали в Києві.

В український прокат фільм виходить 16 березня. Дистрибуцією займається «Артхаус Трафік», Liroom є інформаційним партнером.


Читайте також: Життя на межі: чому варто подивитися фільм про російсько-українську війну?

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024