Головна
>
Музика
>

Zwyntar перевипустив мініальбом Гріх і презентував відео на пісню «Чорне дерево»

Zwyntar перевипустив мініальбом Гріх і презентував відео на пісню «Чорне дерево»

7 грудня гурт Zwyntar перевипустив мініальбом Гріх, випустивши також анімоване відео на нову версію пісні Чорне дерево. Автором ілюстрацій в кліпі є dreamssi. Анімацією займався fenekkult, з яким гурт вже раніше випускали лірик відео на пісню Муншайн

Zwyntar – український гурт, який поєднує елементи дарк-кантрі та фолк-року. Заснований в Києві у 2015 році Еріком і Дівуаром. Декілька місяців після створення гурту Саша Кладбіще запропонувала музикантам записати разом свою стару пісню Подарувала мені мама якось ножа і зняти на неї кліп. Цей проєкт об’єднав виконавців в єдиний музичний колектив. У 2016 році гурт представив свій перший сингл Ти не Бог, за яким слідував мініальбом Гріх. До треклисту входили пісні Чорне дерево та Джонні, які тоді звучали російською мовою. В перевипущеному альбомі гурт переклали їх на українську.

«Ми переклали її значно раніше, мабуть, того ж таки 2016 року, і з того часу грали на концертах українською, тож ця пісня, якщо і змінилася, то ще тоді. Те саме і з піснею про Джонні — другою на цьому ЕР, яку ми теж давно переклали, а тепер нарешті видаємо українською. Лірик відео на українську версію Джонні ми випустили у 2019, а виконували її ще довше. Власне, ми дуже давно мали перевидати цей мініальбом, але постійно відкладали через роботу над новішим матеріалом», — розповів учасник гурту Дівуар у коментарі для Лірум.

Дебютний повноформатний альбом гурту, під назвою Мертві голоси, побачив світ у 2018 році. Склад Zwyntar налічує п’ятьох музикантів: Дівуар, Ерік, Саша Кладбіще, Наталя Ференс і Сергій Pror.

«Це пісня-історія і переклад не вплинув на сюжет. Він досить простий, тому я б не сказав, що сприйняття пісні змінилося, але пісня так точно звучить краще. В якийсь момент ми зрозуміли, що хочемо саме анімацію до цієї пісні,  і вирішили, що якщо вже її робити, то треба повністю оновити і саму пісню, тобто інструментовку, мікс і сам запис», — ділиться учасник гурту Дівуар в коментарі для Лірум.

Читайте також: Пісня за піснею: Zwyntar про новий альбом «Тисяча очей»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024