Головна
>
Новини
>

Zymosis — наступний гість стріму 3 сезону EVE8

Zymosis — наступний гість стріму 3 сезону EVE8

Проєкт EVE8 почав третій сезон, присвячений цього разу унікальним природним пам’яткам та темам екології. У третьому випуску Zymosis зіграє на Станіславських кручах на Херсонщині. Стрім вийде 08.08 та транслюватиметься на фейсбуці EVE8.

Текст опубліковано у межах спецпроєкту із EVE8.

Zymosis — psytrance проєкт, заснований музикантом, композитором і діджеєм Дмитром Ліхачовим. У треках артист виразно простежується вплив класичної музики, яку він трансформує, експериментуючи з psychill, ethno, downtempo, ambient і new classical. Дмитро почав свій музичний шлях у 6 років з класу фортепіано, а вже в 14 заснував свій авторський електронний проєкт Zymosis. Він постійно маневрує між psychill, ethno, downtempo, ambient і new classical у пошуках цікавих ракурсів та нового звучання.

Цього разу стрім буде відбуватись зі Станіславських круч. Це овіяні легендами степи стародавньої Скіфії, в яких Дніпро та Південний Буг зустрічаються з Чорним морем, формуючи затоку. Про ці краї писав ще Геродот, а неподалік була розташована Ольвія — найважливіша грецька колонія в Нижньому Побужжі у 650 році до н.е.

Нагадаємо, що історія проєкту EVE8 розпочалась понад два роки тому. Тоді команда платформи на постійній основі влаштовувала стріми діджеїв Західної України, насамперед зі Львова. Метою було популяризувати локальну сцену серед шанувальників електронної музики.

Третій сезон EVE8 реалізується за підтримки Українського культурного фонду.


Читайте також: Геть урбанізацію: «Культура on/off. Цифрові мости» знімає артистам кліпи в мальовничих селах

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024