Головна
>
Відео
>

Крізь хащі, крізь кущі: фентезі-рокери Omana випустили анімаційний кліп

Крізь хащі, крізь кущі: фентезі-рокери Omana випустили анімаційний кліп

5 березня OMANA презентували анімаційний кліп на пісню Не знайдуть, створений ілюстратором Дмитро Назаренко. Це оригінальна історія у жанрі фентезі-трилер про двох дітей, що заблукали у лісі.

«Це історія двох дітей, які заблукали в лісі. Там їх зустрічають незвичайні істоти. Виникає питання: кого боятися, а кому можна довіряти? Сумніви і напруга надалі тільки посилюються. Все це виглядає як казкова історія. Такий собі фентезі-трилер. Але це ж і є наша реальність. Варто лише замінити ліс на вулиці міста. Не все, що здається нам страшним є злим і поганим. Не все, що виглядає добрим – має добрі наміри», – пояснюють артисти.

Не знайдуть – перший сингл із дебютного повноформатного альбому OMANA. Він отримає назву Альбом Жахів та вийде у п’ятницю, 13 березня.

Гурт OMANA сформовано ексгітаристом Vivienne Mort Олексієм Богомольним, басгітаристом Дмитром Приходьком та барабанщиком Сергієм Марковичем.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про концептуальний альбом прог-рок музиканта Артема Бембу, який супроводжував реліз історіями та легендами вигаданого краю.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024