Головна
>
Новини
>

Відео дня. Гурт Trip Inside Me випустив перший за п’ять років сингл

Відео дня. Гурт Trip Inside Me випустив перший за п’ять років сингл

18 листопада київський рок-гурт Trip Inside Me випустив першу за останні п’ять років роботу. Це трек, що називається Eternal Maze та тематичне відео до нього.

За сюжетом історія розгортається навколо стародавнього єгипетського художника-муляра Сеннеджема. Наприкінці 19 століття була знайдена не пограбована гробниця. Це одна з найкрасивіших збережених гробниць, на стінах якої зображено, де бог Анубіс магічними рухами рук “зігріває”. серце мумії Сеннеджа. Власне, з цього і починається історія у відео. А далі – Анубіс проводить художника до потойбіччя, розкриває йому «сакральні правду та брехню» і розповідає хто насправді є богами Єгипту.

У коментарі для видання Neformat учасники гурту розповіли, що працювали самостійно не лише над піснею. Йдеться й про роботу над відео, яка включає ілюстрацію, анімацію та монтаж.

Що відомо про Trip Inside Me?

Це столичний психоделік/артрок гурт, який заснували Яна Єлишева та Микола Одинцов. Згодом дует продовжив свою діяльність у Німеччині.

Гурт вже випустив один повноформатний альбом Open One Of The Doors у 2016 році, але потім на тривалий час припинили свою діяльність.

Про перший дебютний альбом гурту ми  розповідали у 2016 році. І саме з цим альбомом гурт потрапив на 16 місце у рейтингу найкращих альбомів за 2016 рік за версією LiRoom.

Нагадаємо, нещодавно Саша Буль презентував першу сольну роботу за півтора року. 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024