Головна
>
Музика
>

Пісня за піснею. Гурт Ofliyan розповідає про свій дебютний міні-альбом

Пісня за піснею. Гурт Ofliyan розповідає про свій дебютний міні-альбом

Сьогодні, 10 грудня, гурт Ofliyan випустив свій перший міні-альбом в оновленому форматі. Раніше Ігор Бірюченко та Катерина Офліян були учасниками гурту YEYO, але віднедавна заснували новий проєкт.

Міні-альбом Победительница вийшов на лейблі Masterskaya. До нього увійшло п’ять треків, які створили та спродюсували самі артисти. Їх можна послухати на всіх стрімінгових сервісах.

«Хотілося створити насичений мікс, але при цьому не втратити прозорості. Надихалися нашими улюбленцями в музлі типу Flying Lotus, Bilal, ThomYorke і багатьма іншими, не обмежуючи себе конкретними стилями. Було цікаво переплести східноукраїнську мелодійність з качовим бітом. Мені здається, вийшло стильно і самобутньо», – розповів Ігор Бірюченко. 

Ми попросили учасників Ofliyan окремо розповісти про кожний трек міні-альбому.

Prince

Дебютний сингл Ofliyan і перший трек в альбомі. Про те, що принцами не народжуються, а стають в очах закоханого. Спочатку, трек був в іншому аранжуванні та тональності. Коли сіли працювати, зрозуміли, що хочемо освіжити саунд, потім поміняти гармонію, потім приспів і в результаті вийшла зовсім інша пісня.

Psykh

Еротичний хіт про бажання, щоб нас приймали такими, які ми є. Ми часто відчуваємо себе білою вороною в тусовці. І коли раптом знаходиться хтось близький по духу – дуже радіємо. Цим почуттям продиктована основна тема пісні.

Padaie

Про красу падіння та користь самотності. Знаходитися на самоті іноді дуже неприємно, але в цьому стані пишуться прекрасні пісні, набувається глибоке почуття внутрішньої сили і емпатії, проростають нові сенси особистості. Всім рекомендуємо.

NePobeditelnitsa

Гострий трек про дратування на власні слабкості і слабкості оточуючих. Дістала дурість і банальність. І, хоча, від цього ніхто не застрахований, як і ми в тому числі, але іноді дуже хочеться послати цю всю поверхневу банальну нісенітницю на фіг!

Babochka

Про свободу в коханні та вмінні розрізняти бажання володіти і бажання любити. Не втримались і дозволили собі такий нехай і простий, але дуже щирий трек.

Читайте також: Пісня за піснею. ТИМПАЧЕ розповідають про дебютний альбом.


Підписуйтеся на нас в Інстаграмі, Телеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024