Головна
>
Статті
>

Водограй лонгрідів: 40 альбомів, незвичайні музичні стилі, Боуі та передбачення Pitchfork

Водограй лонгрідів: 40 альбомів, незвичайні музичні стилі, Боуі та передбачення Pitchfork

Робочий тиждень — час, коли у найнапруженіші моменти у твою стрічку лізуть найцікавіші тексти, які ти не можеш прочитати. Так, за п’ять днів ти відкладаєш стільки всього цікавого, що на вихідних не знаєш, за що братись. Саме тому, редакція LiRoom вирішила збирати найцікавіші лонгріди про музику наших та закордонних видань, які виходили впродовж тижня.

Прочитати попередній випуск “Водограю лонгрідів” можна за посиланням.

40 лучших украинских альбомов 2016 года – Comma

517

Нарешті усі найбільші музичні видання підбили підсумки 2016 року. Comma обрала десять найкращих міні-альбомів та тридцять лонгплеїв. Очолив список топ міні-альбомів Vidlik ONUKA, а повноформатних альбомів – дебютний альбом гурту Tik Tu Shuma. Цікаво, що редакція Buro 24/7 Ukraine також відмітила платівку Нати Жижченко, назвавши її українським альбомом року.

Можете також прочитати як на думку редакції LiRoom виглядають списки 16 найкращих альбомів та 9 найкращих міні-альбомів.

11 ожидаемых украинских альбомов 2017 – LiRoom

новый-коллаж-745x405

Усі можливі і неможливі підсумки попереднього року вже підбиті, а значить саме час дивитись вперед! Ми зібрали список з одинадцяти найцікавіших альбомів, що будуть випущені у цьому році. У нашому списку очікування виконавці лейблу Masterskaya, перший за багато років альбом 5’nizza та ще багато кого цікавого.

Нагадаємо, що раніше ми представили наш перелік найочікуваніших закордонних альбомів.

От шранца до блекгейза: 15 музыкальных стилей, о которых вы не знали – Karabas Live

Music-Styles

Наші колеги з Karabas Live, слухаючи музику на Spotify, звернули увагу на кількість та різноманіття музичних жанрів та вирішили розібратись з найдивнішими з них. Зокрема, тепер, коли ви будете слухати Aphex Twin, то знатимете, що він грає не просто електронщину, а drill and bass. Запам’ятати усі жанри все одно неможливо, але знання оцих як мінімум забезпечать вам цікавий факт під час розмови у барі.

David Bowie: 25 of Artist’s Most Unforgettable Onscreen Moments – Rolling Stones

На річницю смерті Девіда Боуі Rolling Stones вирішили згадати найкращі відеороботи музиканта і актора. Тут і незабутні кліпи, в яких закріпився образ “людини з зірок” (наприклад, Life on Mars?), і яскраві живі виступи (як спільний виступ з Шер), і різноманітні кіно ролі (від Короля Гоблінів до вампіра, що старіє).

Risings of the Past Predict Risings of the Future – Pitchfork

RisingAlumniHeader2 (1)

Протягом восьми років журнал Pitchfork називає у рубриці Rising найцікавіших та найперспективніших молодих виконавців. Так, у вони передбачили успіх Charlie XCX, Icona Pop, FKA Twings, Nicolas Jaar, King Krule та інших відомих тепер музикантів. Цього року журнал вирішив попросити тих, кого коли виокремив він, назвати rising-виконавців цього року.

Окрім цього, радимо почитати найцікавіші цитати з інтерв’ю музикантів, яких колись відзначив Pitchfork.

5 лучших клипов Алана Бадоева – LiRoom

До дня народження найпродуктивнішого кліпмейкера України (вдумайтесь, за всю кар’єру він зняв 400 кліпів, з яких 43 за 2016 рік) Алана Бадоєва ми подивились усі його роботи за минулий рік та обрали п’ять тих, що здались нам найцікавішими. Тут і гумористичний кліп Полякової, і сюжетний ролик для ALEKSEEV, і неогоп від Барських.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023