Головна
>
Статті
>

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Зорепад релізів: українські музичні новинки за останній тиждень

Спеціально для тих, хто не встигає слідкувати за усіма новинками українських музикантів, але хочуть розбиратись у тому, що коїться, раз на тиждень ми випускаємо рубрику “Зорепад релізів”.

Альбоми

On The Wane – Schism

Саундпродюсером альбому став Діма Сіноптік. Нагадаємо, що жива презентація платівки буде 8 грудня у MonteRay Live Stage. Платівку також можна послухати на Google Music, Apple Music та Deezer. Крім того, дивиться дебютний кліп гурту.

The Cancel Band – Case

Гурт The Cancel Band презентував альбом, який супроводжувався історією про загадкового детектива Крістофера Орфеуса. Дізнатись більше.

Karna – Гуцул-метал

Перший повноформатний реліз гурту Karna за сім років. У платівку ввійшли і презентовані раніше сингли Маленька і Party на Прикарпатті. Дізнатись більше.

Tayanna – Тримай мене

Поп-співачка Tayanna опублікувала на своєму youtube-каналі перший україномовний альбом. Дізнатись більше.

Луна – Остров Свободы

Співачка Луна презентувала третю платівку і оголосила дату київського концерту. Дізнатись більше.

Обійми Дощу – Сон

Обійми Дощу презентував перший альбом команди за вісім років. Дізнатись більше.

KozaRada – Знаю

Харківський гурт KozaRada презентував другий міні-альбом. Серед пісень є і композиція, в якій використано поезію Тараса Шевченка.

Complete! – D

Франківський панк-рок гурт випустив дебютний міні-альбом.

Сингли

Мало – Фазенда/Зі Стихій/Її Осло Манило

Музикант Мало презентував три дебютні треки. Один з них присвячено київському бару “Фазенда”. Над відео працювали Катерина Герасимчук та Катерина Горностай.

GOUR – Wоnder Place

“…дощ, зупинка, автобус, люди тісно туляться одне до одного, байдужі і незадоволені. Вони доторкаються лише тілами, а в середині – пустота. Я відчула наскільки нам не вистачає любові. Справжньої, непідробної, нескінченної… І тоді народилась пісня про дивовижне місце, де є вічне кохання, спокій і щастя. Те місце за яким всі так тужать. І це місце є всередині у кожного”, – коментують сингл музиканти.

Нумер 482 – Коли вона поруч

Сингл доступний також на Itunes, Google Play та Deezer. “Пісню Коли вона поруч гурт хоче присвятити тим особам, з появою котрих в нашому житті змінюється навіть щільність повітря. Пісня Коли вона поруч – це гімн жіночій харизмі”, – зазначено в офіційному описі треку.

Кліпи

KiRA MAZUR – Я Би

На підготовку до зйомок експериментального кліпу команді знадобилось понад півроку і у результаті робочий процес тривав 22 години. Режисером відео став Максим Ксьонда. Дізнатись більше.

DILEMMA – Na Party

Вже третій сингл після повноцінного перезапуску проекту. «Досі складно робити такий крутий кач українською, не буду приховувати, але воно того варте. Кожного разу дописавши, доробивши пісню — це ніби ще одна перемога над стереотипами, та над собою, у першу чергу», – коментує музикант.

Hindu – There to Fight

Співачка Hindu не лише презентувала дебютний трек з майбутнього альбому, реліз якого відбудеться у лютому 2018 року, а й кліп, який знімали в Японії. Дізнатись більше.

Dash – 7я

Дебютний відеокліп столичного гурту DASH. В кліпі знімалися виключно шанувальники творчості гурту, а самі зйомки проходили на території арт-простору «Суспільна платформа Колізей КПІ».

> Цього тижня гурт Dash проведе вечірку для своїх прихильників. Дізнатись, де і коли вона пройде, а також почитати про інші найцікавіші події тижня ви можете у нашому дайджесті

Peter and the Wolves – Wars and Tears

Гурт Петра Чернявського Peter and the Wolves презентував дебютний кліп, в якому знялось багато друзів команди, у тому числі Леся Патока. Дізнатись більше.

RONA – Дом

Кліп групи Rona знятий в кращих традиціях стилістики 90-х режисером Сергієм Вейном. У кліпі знімалися: Олексій Юр’єв (гітарист гурту Крихітка), учасниця групи Viu Viu Саманта, відомий київський дизайнер Мітя Прохоров і його син Ілля. Незабаром гурт планує презентувати дебютний альбом.

Бакум – Суперталанты

У кліпі музиканта Бакум знялись відомі одесити, серед яких лідер комік-групи “Маски” Геогрій Делієв.

Марина Тимофійчук – Инчий світ

Автором пісні стала сама співачка Марина Тимофійчук. Зйомки кліпу проходили в Альпах, в італійському містечку Лімоне поблизу озера Ґарда.

SunSay – I know what’s right

SunSay випустив кліп на пісню I Know What’s Right, яка стане саундтреком до фільму «Шафранове серце». Режисер – Павло Маклай.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
1 день тому
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024
Новини
Як звучить Херсонщина: плейлист від Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
4 Квітня, 2024