Головна
>
Плейлисти
>

До чого готуватися на UPark? Наші улюблені лайви артистів фестивалю

До чого готуватися на UPark? Наші улюблені лайви артистів фестивалю

16-18 липня, у Києві, у Sky Family Park відбудеться масштабний фестиваль UPark. Подія збирає артистів найвищого рівня. Цього тижня ми випустили плейлисти по кожному дню фестивалю, а також детальний опис артистів, які виступатимуть на фесті.

Ми вирішили підготуватися самі та підготувати глядачів ще ретельніше, передивилися за останній час лайви музикантів, які виступатимуть, та обрали найцікавіші та найсвіжіші з них.

День 1

SWMRS

Зовсім нещодавно американський поп-панк гурт грав у Бельгії на фестивалі Rock Werchter (з якого у нас, до речі, є репортаж). Там вони обіцяли “найкраще шоу у вашому житті” та виглядали й справді напрочуд зарядженими.

Nothing But Thieves

Якщо ви жодного разу не бували на Nothing But Thieves (а у вас було принаймні кьліка можливостей тільки в Україні) то на вас чекає приємний сюрприз. Британці потужні наживо і регулярно це демонструють. Не так давно вони записали один із своїх головних хітів наживо у програмі Like A Version від радіостанції Triple J.

Bring Me The Horizon

BMTH заробили популярність як одні з головних металкорщиків 10-х. Останній альбом викликав змішані почуття у шанувальників – звучання гурту сильно пом’якшилося, але музика досі залишається емоційною та якісною. На початку року гурт записав лайв на пісню Drown з останнього альбому для VEVO.

Проте головною на концертах BMTH, звісно, залишається не лірика. Ось один із найсвіжіших виступів з фестивалю Rock Am Ring.

День 2

AJR

Американський гурт сягає все нових і нових вершин. Нещодавно завітав на всесвітньо відоме шоу Джиммі Кіммела.

Pale Waves

Нова надія британської музики менш ніж за рік від народження дісталася одного з головних фестів світу – Гластонбері. Дивимося свіжий лайв інді-рокерів на їхній головний хіт.

Rag’n’Bone Man

Ми впевнені, що пісню Human ви чули дуже багато разів. Її майже неможливо було пропустити минулого року. Якщо ж часто слухати радіо цього року – то чули й колабу Rag’n’Bone Man та Кальвіна Харріса – пісню Giant. Лайв відбувся нещодавно на шоу Грема Нортона.

Thirty Seconds To Mars

Біографія гурту Джареда Лето доволі різноманітна. Вони починали із емоційного альтернативного року, останні ж роботи більше нагадують стадіонні гімни. Майже рік тому вони виступили із треком Rescue Me у BBC Live Lounge.

Окрім того, що Джаред – зірка Голлівуду, фешн-ікона та загалом видатна людина, він ще й дуже любить взаємодіяти з натовпом на концертах. І це, доволі давнє, але показове відео, це прекрасно демонструє. Трохи класики.

День 3

Missio

Дуже красива, витончена та прониклива музика від американського дуету. Наше особисте відкриття з лайнапу.

Я дуже люблю MØ і був настільки зворушений її останнім лайвом на Sziget, що не зміг стримати емоції, тому можу хвалити її концерти вічно. Тому просто запропоную подивитися одну з її найкращих пісень наживо. А ще, обов’язково послухайте Waste Of Time.

Ivan Dorn

Чесно кажучи, ми не знаємо чого чекати від Дорна на цьому концерті тому просто викладемо повний лайв його концерту на вертолітному майданчику в Києві.

Die Antwoord

Південноафриканський гурт відомий своїми абсолютно шаленими лайвами, на яких може відбутися будь-що: від танців у костюмах покемонів до багаторазового стейдждайвінгу, рейву та свята піротехніки. Jump, mothafucka, jump!

А ще можете почитати наш матеріал про ідеологію ZEF, яку сповідують Die Antwoord та яка отримує все більше й більше послідовників.


Придбати квитки на фестиваль


 

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
2 дні тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024