Головна
>
LP
>

2sleepy випустили альбом, на який прихильники чекали 10 років

2sleepy випустили альбом, на який прихильники чекали 10 років

Сьогодні, 22 листопада, київський гурт 2sleepy презентував альбом For The Next Day. Він доступний на всіх стрімінгах: Apple MusicGoogle MusicDeezerSpotify.

Як кажуть учасники 2sleepy, For The Next Day – самоіронія музикантів над власною прокрастинацією. Цікаво, що на кожний трек альбому було створено близько 16 версій. Кілька пісень є особливо цікавими. Наприклад, Post Emotions був одним з перших треків, що виконувався ще у 2006-му, Let Me In використовує засемпловане котяче нявкання у соло, а 16th Floor – є відсилкою до книги Харукі Муракамі «Dance, Dance, Dance».

Цей альбом справді заслуговує статусу «довгоочікуваного», адже на його вихід прихильники чекали десять років. 2sleepy (Сева Солнцев – клавішні, програмування, гітари; Андрій Прокопенко – програмування, клавішні; Юрій Марченко – гітари, клавішні, програмування) сформувались у 2005 році і рік потому випустили свій дебютний повноформатник Fragments of sleep. У 2008 році вийшов і другий лонгплей Art Fraud. Вони не лише були одними з перших справді популярних електронних проектів, а й навіть випускались на австрійському лейблі Laridae. Та у 2012 році гурт оголосив про заморозку проекту через те, що усі учасники роз’їхались різними країнами.

У 2015 році з’явились перші чутки про те, що гурт знову готується до випуску альбому (і чутки виявились правдою, як бачите). Першопочатково він мав вийти у 2016, про що ми розповідали тут, але робота над платівкою затягнулась. Запис тривав три роки, впродовж яких учасники так і не зустрілись особисто – кожний з них записував свої частини у США, Польщі та Україні, де і проживають музиканти. Звукорежисером платівки став Станислав Донєв з Болгарії.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024