Головна
>
Новини
>

Двоє українських саунд-продюсерів стали першими ендорсерами Ableton в Україні

Двоє українських саунд-продюсерів стали першими ендорсерами Ableton в Україні

Артура Данієляна та Андрія Романенко обрали офіційними ендорсерами бренду Ableton в Україні. Саунд-продюсери стали першими в країні, хто отримав цей статус.

Статус ендоресра означає, що Данієлян та Романенко будуть обличчям бренду та його популяризаторами в Україні. До того ж не тільки в галузі написання та створення музики, а й у сферах саунд-дизайну для ігор та кіно. Окрім того, Данієлян використовує програмне забезпечення Ableton у своїй діяльності як концертний звукорежисер.

> Читайте матеріал про Ableton Push 2 – найкращий контролер під Ableton

Продукцією Ableton користуються мільйони музикантів та продюсерів по всьому світі. Серед шанувальників програми та контролера – Bonobo, Phnatogram, Skrillex, Diplo, Darkside, Hot Chip, KINK, Moderat, M83 та багато інших.

Артур Данієлян – український саунд-продюсер, який встиг попрацювати із кількома десятками українських гуртів та виконавців. Серед його робіт – альбоми СКАЙ, Тартак, Metamorefozzey, Без Обмежень, Бумбокс тощо. До того ж Артур – учасник гурту Qarpa та автор проекту #DANIYELYAN.

> Читайте наше інтерв’ю з Артуром Данієляном у рамках проекту “Саунд-продюсери”

Андрій Романенко – партнер Данієляна та саунд-продюсер із 10-річним досвідом. Окрім того, Романенко – засновник англомовного блогу ableton.in.ua та студії RA Soundscapes.

«Ми очікуємо на плідну співпрацю із Андрієм та Артуром в рамках кампанії популяризації та розвитку бренду Ableton в Україні. Тож найближчим часом очікуйте на цікавий контент та мітапи по всій Україні», – каже Олексій Браславський, бренд-менеджер компаній РеалМюзік, офіційного дистриб’ютора Ableton в Україні.

Найближчий виступ лайв-проекту #DANIELYAN заплановано на 1 липня в Києві, в рамках Late Night Stage фестивалю Atlas Weekend.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024