Головна
>
LP
>

АГОНЬ випустили альбом на межі поп-музики, хіп-хопу та панку

АГОНЬ випустили альбом на межі поп-музики, хіп-хопу та панку

Сьогодні, 15 лютого, гурт АГОНЬ презентував довгоочікуваний альбом ЗАКЛАДКА. Послухати його можна або на YouTube, або на стрімінгах (Apple MusicGoogle Music та Spotify).

ЗАКЛАДКА – це результат зміни формату та звучання гурту. Минулого року, коли АГОНЬ випустили пісню ВСЕМ F**K, яка відкриває альбом, стало зрозуміло, що команда намагається відійти від попсового звучання у бік хіп-хопу. Це вони підтвердили і в нашому інтерв’ю:

«Сейчас в группе Агонь уже второй год идет глобальная перезагрузка ценностей. Мы закрываем все гештальты, исполняем скрытые желания и вкладываем свои мысли в новые тексты. Мы стали гораздо плотнее сотрудничать с Сашей Чемеровым по музыке и текстам песен, роль которую раньше выполнял продюсер. С этим синглом наша перезагрузка подходит к концу. Всем фак — это начало нашей новой истории, в которой мы говорим то, что мы думаем».

> Читайте повну версію інтерв’ю з гуртом АГОНЬ за посиланням

Як кажуть самі артисти, «ЗАКЛАДКА – поєднання музичного самоаналізу та повної творчої перезагрузки з відкритістю до фітів та колаборацій. Мікс агресивної поп-музики, репу, панку та танцювального груву».

Саундпродюсером альбому став Саша Чемеров, який працює з АГОНЬ фактично з часів їх існування у форматі Quest Pistols. Є на платівці і фіти: ДРУГАЯ з Supersonya (Соня Сухорукова, колишня фронтвумен The Erised), Я ХЕЙТЕР з проектом Чемерова The Gitas та БРО з Morphom.

За тиждень до релізу альбому, на станції метро “Площа Льва Толстого” можна було помітити Костю та Антона, які роздавали перехожим невеличкі записки у вигляді закладок. На них було написано номер телефону, за я ким працював автовідповідач із привітанням музикантів та записом усього альбому.

«За вихідні на нашу “гарячу лінію” подзвонило та послухало альбом більше півтора тисячі людей. Зазвичай ми отримуємо фидбек на наші релізи, коли трек вже потрапляє в ротацію на радіо, ТБ, виходить на стрімінгах. Проте цього разу все інакше. Люди активно коментують в мережі, їм подобається живе спілкування та вся ця DIY-естестика, яку ми обрали», – кажуть музиканти.

Поки що АГОНЬ не анонсували живу презентацію альбому.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023