Головна
>
Новини
>

alyona alyona потрапила в список Forbes 30 до 30 у Європі. Так само як Кара Делевінь та Льюїс Капальді

alyona alyona потрапила в список Forbes 30 до 30 у Європі. Так само як Кара Делевінь та Льюїс Капальді

Журнал Forbes опублікував список 30 найперспективніших діячів у віці до 30 років. Усього до щорічного списку потрапили 300 людей в 10 номінаціях. Серед них, у категорії Entertainment, українська реп-виконавиця Альона Савраненко, вона ж alyona alyona.

Вона – не єдина українка, яка потрапила до списку. Також видання відзначило тенісистку Еліну Світоліну, співзасновницю проєкту BetterMe Вікторію Репу, а також засновників стартапу Allset Стаса Матвієнка та Ганну Поліщук, – повідомляє DTF.

«Колишня вихователька дитячого садочку перевизначає те, як може виглядати та звучати реперка. alyona alyona презентує український реп світові. Вона виступала по всій Європі, а на батьківщині вважається топовою артисткою», – пише Forbes.

Серед зірок у її категорії видання також відзначило нову британську зірку Льюїса Капальді, соліста Years & Years Оллі Александера, британського музиканта Yungblud, актора Нкуті Гадва, який зіграв Еріка у серіалі Sex Education тощо. В інших категоріях були відзначені акторка та модель Кара Делевінь, активістка Грета Тунберг, тенісистка Сімона Халеп, захисник лондонського «Арсеналу» Ектора Бельєріна і не тільки.

Минулий рік дійсно став тріумфальним для alyona alyona. На початку 2019 вийшов дебютний повноформатний альбом Пушка, який посів п’яте місце у списку 19 найкращих українських альбомів за нашою версією. Окрім того, alyona alyona записала колаборації із значною кількістю українських музикантів, включаючи Monatik, Kalush та Джамалу. Наприкінці року реперка випустила міні-альбом В хаті Ма. Зовсім нещодавно вийшла чергова відеоробота на пісню Дикі танці в стилістиці гри GTA.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube. Підтримати проєкт можна тут!

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024