Головна
>
Новини
>

День Незалежності в Карпатах: Atlas Weekend Bukovel

День Незалежності в Карпатах: Atlas Weekend Bukovel

Atlas Weekend вже традиційно проводить свій черговий дводенний мініфест в Буковелі. Четвертий за ліком фестиваль в горах стартує вже сьогодні. Розповідаємо, з якими гуртами можна буде відсвяткувати День Незалежності.

23 серпня

Kosmopolis

Молодий київський гурт поки що записав лише один альбом, проте вже встиг засвітитися на Atlas Weekend та Respublica, розігріти американців The Score у столичному Bel Etage Music Hall і стати номінантом премії Yuna. Після виступу на East Stage хлопці зібрали чимало позитивних відгуків. Саме Kosmopolis відкриватимуть Atlas Weekend Bukovel: Nezalezhnist` Edition

KOSMOPOLIS

daKooka

Маючи за своїми плечима 6 років музичної кар’єри, попспівачка daKooka випускала по лонгплею в рік, постійно експериментуючи зі звучанням. За цей час Катерина Єременко вже встигла сформувати фан-базу, продати NFT-токени. Також її трек x vs. 3,14 (хорошо, всё плохо) став головною темою серіалу «Перші ластівки».

dakooka

ТНМК

Зайвого представлення не потребують. Один із найвідоміших музичних колективів сучасної України, ветерани української хіп-хоп сцени, регулярні учасники всіх великих фестивалів країни. Хіба ж може День Незалежності пройти без Фагота і Фоззі?

ТНМК

Антитіла

Київські попрокери також більш ніж відомі пересічному слухачеві в Україні. Та гурт Тараса Тополі за час своєї кар’єри встиг виступити на багатьох фестах і за межами Батьківщини — від Будапешта до Торонто. А також потрапити до номінації MTV EMA-2009 і записати низку саундтреків до українських фільмів та серіалів. На сцену фестивалю в Буковелі гурт везе свої головні хіти.

Антитіла (гурт) — Вікіпедія

24 серпня

The Unsleeping

Коли ведучі оголошують уманських хлопців на фестивалях, десь та й лунає згадка про те, що саме LiRoom відкрив їх широкому загалу. І вже через рік після дебютного ЕР Deviate та нашої рецензії на альбом The Unsleeping грали на Sziget. Молоді рокери впевнено завойовують любов Києва, всієї України та навіть Європи. Вже в вересні гурт виступить на Waves Vienna Festival 2021 в Австрії, ну а поки що — ловіть їх другого дня Atlas Weekend Bukovel. 

the unsleeping

Stoned Jesus

Перелічувати досягнення гурту Ігоря Сидоренка можна дуже довго: перші українські учасники одного з найбільших у світі рок-фестивалів Hellfest, перший український рок-гурт, який побував на гастролях у Південній Америці, автори найвідомішого стоунер-треку в цілому світі, підписанти лейблу Napalm Records… Врешті, це один з найвідоміших українських гуртів у цілому світі.

Українська рок-музика: де вона тепер? – YABL

O.Torvald

Гурт Жені Галича — без перебільшення один із найпопулярніших рок-гуртів в Україні, постійні учасники головних сцен всіх найбільших фестивалів, а скільки турів всією країною в їхньому активі, вже і порахувати складно. Цієї осені O.Torvald святкують 5-й День Народження свого альбому #нашілюдивсюди. Женя Галич — чи не найкращий фронтмен країни, а шоу гурту за якістю не поступається великим стадіонним концертам.

На зображенні може бути: 5 людей, люди грають на музичних інструментах та люди стоять

Бумбокс

Закриватиме фест культовий Бумбокс. Поєднуючи у своїй творчості рок, хіп-хоп і фанк, Бумбокс створили унікальний проєкт, що вже десятки років не сходить зі топ-позицій українських чартів і долучає до списку своїх прихильників все нових і нових людей. Бумбоксу вдається мінятися та експериментувати, не збавляючи обертів якості та фанатської любові. Другий фестивальний день Atlas Weekend Bukovel — чудова можливість вкотре почути їх наживо.

Окрім музичної складової, на гостей фестивалю Atlas Weekend Bukovel чекають різноманітні фудкорти, бари, чіл-зони та інші активності від партнерів заходу.

Локація фестивалю — територія 15-го паркінгу, за озером Молодості, біля етнопарку Гуцул Ленд у Буковелі. Детальна інформація та квитки за посиланням.

Читайте також: Про Шипіт, традиції, суспільство та змію, що проковтнула власний хвіст

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023