Головна
>
LP
>

Макс Барських презентував альбом на лейблі Sony Music

Макс Барських презентував альбом на лейблі Sony Music

Сьогодні, 8 лютого, Макс Барських презентував перший альбом за підтримки лейблу Sony Music. Як було анонсовано раніше, він отримав назву 7. Наразі платівка доступна на стрімінгових сервісах (Apple MusicGoogle MusicDeezerSpotify), а на YouTube-каналі артиста вже доступне відео з концерту у київському МВЦ.

«Створюючи пісню, я прагну говорити просто про глибокі речі. Збираючи альбом, я безжально відкидаю будь-яку пісню, яка порушує загальну тему діалогу. Тому що музика – це діалог з моїм слухачем, який можливо буде повторюватись багато разів продовж тривалого часу та у різних ситуаціях та настроях. В альбомі 7 я став ближче до своєї ідеальної формули «приємного прослуховування» та «до зустрічі очі до очей», – коментує реліз Барських.

Незадовго після прем’єри вже можна говорити про успіх платівки – за декілька годин після виходу 7 став №1 у семи країнах за рейтингом iTunes (Україна, Білорусь, Росія, Молдова, Латвія, Казахстан та Азербайджан). І це не говорячи про популярність у ротації лід-синглу Берега.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023