Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Blooms Corda на трек «Слоу моушн»

Відео дня: дивимося кліп Blooms Corda на трек «Слоу моушн»

17 жовтня Blooms Corda представив кліп на трек Слоу моушн зі свого альбому Дощ іде, але сонце світить. У ньому лірична героїня у виконанні поетки Олі Духоти, разом зі своєю кішкою, проживає свою ідеальну ліниву неділю під пісню гурту. Режисеркою кліпу стала Мар’яна Роговська.

Над зйомками кліпу працювало творче об’єднання La Petite Production, до якого входить режисерка Мар’яна Роговська, засновниця проєкту Blue Lizard, оператор Андрій Коротич та лідер гурту Blooms Corda Данило Галико. У головній ролі знялась Оля Духота — поетка, вчителька української мови та літератури, засновниця мистецьких вечірок ne.kulturni, а також кішка Айріс

Мар’яна Роговська розповідає, що ідея відео у неї виникла у серпні цього року. Потім вони зустрілись утрьох з Андрієм і Данилом, всі погодилися знімати цю історію про недільний день, також вирішили, що Олі дуже пасувала б ця роль:

«Для мене пісня “Слоу моушн” — це про ідеальну неділю. Коли немає важливих справ і є час на себе. Саме цей настрій хотілося закласти у відео, зобразити день, в якому тобі добре із собою, й не треба нікуди поспішати, окрім як на концерт Blooms Corda».

Данило Галико розповідає, що вони з командою не хотіли буквально ілюструвати текст пісні, тому кліп Слоу моушн зображає дещо інакшу грань свого настрою, не таку, яка б могла виникнути при першому прослуховуванні. Каже, що це один з наймрійливіших треків у альбомі, який відсилає нас до безтурботних часів чи то в минулому, чи то в майбутньому, але хотілося б, щоб на якийсь момент він дарував нам ці моменти в теперішньому.

«Особисто для мене неділя — не надто вайбовий день, адже в цю солодкість вихідного дня просочуються гіркі згадки про завтрашній понеділок. Ось цей невеличкий bittersweet, мені здається, нам також вдалося передати у кліпі».

Це не перша співпраця Blooms Corda з режисеркою Мар’яною Роговською. Раніше Мар’яна зняла відео на трек гурту Пісня про війну, Даня у клітці зі спогадами, а також його акустичний виступ для ютуб-каналу проєкту Blue Lizard

29 листопада в київському клубі Атлас відбудеться концерт Гомін 2.0 за участі Blooms Corda. На заході відбудеться благодійний аукціон, де можна буде отримати історичні лоти від гурту, які розкриють пізніше. Квитки можна придбати за посиланням.


Blooms Corda — український музичний гурт, створений Данилом Галиком у 2014 році. Особливістю гурту є поєднання самобутньої фанкової, навколоджазової музики із поетичними текстами. Дискографія налічує 5 альбомів та 3 мініальбоми.

У квітні 2024 року Blooms Corda опублікував новий LP Дощ іде, але сонце світить. Детальніше про кожен трек Данило розповів для нашої рубрики «Пісня за піснею». Читайте тут.


Читайте також: Пісня за піснею: Yarima про дебютний альбом «Вояж»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024