Головна
>
LP
>

Braii випустили дебютний лонгплей Lovely Dark Things

Braii випустили дебютний лонгплей Lovely Dark Things

Braii презентували новий повноформатний альбом Lovely Dark Things, який складається з десяти пісень. Видавець – лейбл “Много Воды”. Альбом вже доступний на стрімінгових сервісах і для покупки у всіх онлайн-магазинах – Google Play, Apple Music та Deezer.

«Lovely Dark Things – наочний приклад того, що виходить, коли за гітару і мікрофон беруться не просто музиканти, а захоплені меломани з вражаючим бекграундом і тонким смаком. Спільно з Олексієм Кривошеєвим в ролі саудпродюсера, вони створюють альбом-подарунок для критиків, що найбільше на світі люблять знаходити і розгадувати пасхалки. Тут їх буквально сотні – від зовсім простих на зразок ранніх Radiohead до менш очевидних, що приховані не лише в музиці, але в самій естетиці – Всесвіту групи, яка всього за два роки встигла стати цілісною і привабливою», – зазначають музиканти.

Раніше Braii випустили 7-хвилинний відеокліп на пісню Slipping з альбому Lovely Dark Things.

У 2018 році пост-панк й інді-рок гурт Braii випустив свій дебютний міні-альбом City Of Nothing, до якого увійшло чотири англомовні композиції, написані фронтвумен Оксаною Бризгаловою. З того часу  практично наполовину змінився склад групи, команда і навіть лейбл.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024