Головна
>
EP
>

Проект Braii презентував дебютний міні-альбом

Проект Braii презентував дебютний міні-альбом

Сьогодні, 23 травня, проект Оксани Бризгалової Braii презентував дебютний міні-альбом City of Nothing. Послухати його можна також на стрімінгових платфомах: iTunes, Google Play, Deezer та Spotify.

«City of Nothing — це п’ять окремих історій з життя. Чесних, відвертих, без прикрас і розставлених у хронологічному порядку. Це історія про почуття, близькість, втрати, страхи і безстрашшя, дурість і свою правду, квінтесенція пройденого за останні сім років. Такі історії складаються з бажання відчути усе на собі, іти туди, де страшно, але неймовірно цікаво, і для мене моя музика — це можливість розповісти про це, розділити пережите», — розповіла Оксана Бризгалова.

Дебютний кліп проекту Braii On the Bottom вийшов наприкінці березня, який одразу потрапив до нашої підбірки найкращого. Місяць потому гурт презентував другу відеороботу, в якій знявся фронтмен гурту Bahroma Роман Бахарєв. Про цей кліп ми також писали у Зорепаді релізів. Минулого тижня Braii стали учасниками Istok Live Session.

Нещодавно стало відомо, що Braii виступатимуть на 24 травня на фестивалі чемпіонів, а також на українській сцені фестивалю BeLive. Подробиці тут.

Фото: Facebook

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023