Головна
>
Відео
>

Відео дня: кліп-короткометражка Braii на сингл з майбутнього альбому

Відео дня: кліп-короткометражка Braii на сингл з майбутнього альбому

Braii випустили 7-хвилинний відеокліп на пісню Slipping з майбутнього альбому Lovely Dark Things. Фронтвумен Braii Оксана Бризгалова називає нову роботу міні-фільмом, де головні ролі ділить з нею Сал Рамаццині – басист групи The Gitas. Режисером відео виступив Павло Федоров.

Передзамовлення альбому вже можливо на всіх стрімінгових платформах – Apple Music, Google Play і DeezerРеліз запланований на 8 листопада. Видавець – лейбл «Много Воды».

«У нинішніх Braii вже зовсім не впізнати групу з України. Це чистий American spirit з їдким запахом тютюну, кубинського рому і нічних сутінків, що освіжає терпкий аромат придорожніх кактусів», – зазначають учасники гурту.

Читайте також: Интерв’ю с Braii. «Мы сознательно хотели потертости и сырости в песнях»

З моменту останнього релізу групи – синглу A Girl Who Was not There – пройшло більше чотирьох місяців. За цей час практично наполовину змінився склад групи, команда і навіть лейбл.

У 2018 році пост-панк й інді-рок гурт Braii випустив свій дебютний міні-альбом City Of Nothing, до якого увійшло чотири англомовні композиції, написані фронтвумен Оксаною Бризгаловою. Також, гурт брав участь у Національному відборі на Євробачення в лютому 2019 року. Раніше гурт Braii випустив відеокліп на новий сингл Weirdo.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
5 години тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024