Головна
>
Відео
>

Відео дня: Braii в Istok Live Session

Відео дня: Braii в Istok Live Session

Сьогодні, 16 травня, студія Istok презентувала чергове відео своєї серії живих виступів Istok Live Session. Новими героями став гурт Braii, який виконав пісні Complicated, On the Bottom та Empty Shell, яку гурт ще не випускав. Усі три треки увійдуть до дебютного міні-альбому City of Nothing, реліз якого запланований на 23 травня.

Про проект Braii презентував свій дебютний кліп On the Bottom наприкінці березня і одразу потрапив до нашої підбірки найкращого. Місяць потому гурт презентував другу відеороботу, в якій знявся фронтмен гурту Bahroma Роман Бахарєв. Про цей кліп ми також писали у Зорепаді релізів: «Не так часто гуртам вдається одразу відчути власний стиль. Вже з другого треку Braii легко впізнаються, навіть якщо ти не бачиш чия ця пісня».

Нещодавно стало відомо, що Braii виступатимуть на українській сцені фестивалю BeLive. Подробиці тут.

Istok live Sessions — це серія живих студійних виступів, ціль яких популяризувати українську альтернативну сцену. У попередніх випусках знімались MyopiaBahromaгруппа Валентин СтрыкалоO.Torvald«её»Brunettes Shoot BlondesYUKO, Хамерман Знищує ВірусиStepan i Meduza5VymirSinoptikКрихіткаMAiAKRed BerlinThe Gitas та Пошлая Молли.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024