Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп Chekson на трек «Тільки за тебе»

Відео дня: дивимося кліп Chekson на трек «Тільки за тебе»

5 вересня Chekson презентував новий трек та кліп на нього — Тільки за тебе. Виконавець називає нову роботу казкою, яка створена в майстерні диких ідей. Режисером кліпу став Олександр Гірченко.

«Ми вирішили продемонструвати слухачу та глядачу відеокліп найвищого ґатунку, вся ця пауза була пов’язана саме з цим. Я нікуди не пропадав, з початку цього року я повністю віддавав себе даній роботі, важливо навіть не скільки грошей було витрачено, а скільки творчої енергії я вклав» — розповідає виконавець. 

Разом із режисером Олександром Гірченко команда надихалася старими фільмами про середньовіччя з елементами фентезі, тому у відеороботі є відсилки на такі фільми як «Леді Яструб», «Сьома печатка», «Горбань із Нотр-Дама». Chekson каже, що музику він створював, аби вона звучала, як саундтрек до таких фільмів, але на новий лад:

«Я постійно боявся зіпсувати все якимись панчами, деякі частини перероблювалися з нуля безліч разів, було приємно трошки погратись у Ганса Ціммера. Думаю, для тих хто втомився від одноманітних тікток-хітів це буде приємною розрадою».

Це не перша співпраця Chekson та Олександра Гірченка, раніше вони разом створили кліпи Екстазі, Ліфт, Жовтий князь та інші.


Читайте також: Замаскований тріумф. Klavdia Petrivna першим же концертом зібрала Палац Спорту і це було яскраво

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024