Головна
>
Новини
>

Dakh Daughters випустили альбом-саундтрек до вистави Make Up

Dakh Daughters випустили альбом-саундтрек до вистави Make Up

Фрік-кабаре гурт Dakh Daughters випустив альбом Make Up, який складається з пісень до однойменної вистави.

Автор фото Олександр Космач

Торік Dakh Daughters представили виставу Make Up у театрі ДАХ. Вистава складається з низок життєвих історій кожної з учасниць гурту, перекладених драматургом на мову театру. Після кожної історії у постановці звучить композиція, яка підкреслює розповідь та надає настрій розказаної історії. У альбомну версію увійшли лише пісні, без драматичних монологів.

Дуже невдячна справа переказувати простими словами сюжет і дію вистави. Удвічі складніше розповісти про пісні, які там лунають. На щастя, звуковий супровід вистави Make Up має окреме призначення — його можна просто слухати, як альбом. — коментує гурт у соцмережах

Послухати реліз на цифрових платформах можна за посиланням.

Вистава Make Up. Авторка фото – Ольга Закревська

Дівчата записували альбом влітку на київській студії Kaska.

Писали альбом в липні 2020,виділили для цього близько 15 днів! Кожен альбом ми пишемо за різними технологіями, випробовуємо різні варіанти накопичення матеріалу. Наприклад, альбом Air ми писали так: записували усі разом «рибу», щоб зберегти ту потрібну командну енергію, а зверху поетапно нанизували кожен інструмент, голос і т. д. Це було досить непросто.

Цього разу що нам сподобалося і що було для нас облегшенням та чимось новим — ми писали одночасно майже весь основний інструментальний кістяк завдяки кімнаткам зі скляними дверима. Це було ідеально, бо для нас дуже важливо бачити одна одну, відчувати, взаємодіяти під час запису! — розповідають Dakh Daughters


Нагадуємо, Руслана Хазіпова та Ганна Нікітіна із Dakh Daughters презентували новий проєкт Ragapop. Його дебютний ЕР потрапив до нашого топу альбомів 2020-го. А нещодавно Ragapop записали лайв-відео у Київнаукфільмі завдяки проєкту Zmova.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023