Головна
>
Відео
>

Dantes випустив пісню про токсичну маскулінність, яку написала Jerry Heil

Dantes випустив пісню про токсичну маскулінність, яку написала Jerry Heil

5 лютого співак Dantes презентував сингл Более или Менее та кліп на нього.

Текст цієї пісні (як і попередньої) він писав разом із попспівачкою Jerry Heil, яка найбільше відома хітом Охрана Отмєна. Более или Менее розповідає про токсичну маскулінність, що стоїть на заваді емоційності чоловіків у стосунках на рівні з дівчатами.

«У нашому патріархальному суспільстві в чоловікові виховують і схвалюють лише маскулінні риси. Він повинен бути сильним, все терпіти, хоча нам теж хочеться іноді поплакати, бути слабкими, проявляти такі почуття, як любов, співчуття та ніжність. Чоловіки справді мають право бути такими, якими хочуть, а не заганяти себе в рамки гендерних стереотипів», – коментує нову роботу співак.

Над кліпом працювала команда Mozgi production та режисер Леонід Колосовський, наше інтерв’ю з яким можете прочитати тут. Відео зняте одним дублем. Початок відео, в якому Дантеса обливають водою й вином, кидають в нього квіти, землю, борошно, б’ють і розбивають об голову пляшку, є алегорією прийняття на себе чужого болю, тобто формування чоловіка, як «опори». Дощ, який починається наприкінці, символізує чоловічі сльози, якими герою потрібно змити біль.

«Оскільки ми знімали однокадровий кліп, то не могли обійтися без тестів. Їх ми провели в гаражі у Вови. Три дублі ми дубасили його, обсипали борошном, землею, обливали кефіром і водою. Але мети своєї досягли. Ми зрозуміли, що Вова сильний! Він все витерпить і не зіб’ється, навіть попри те, що потрібно було співати у 2 рази швидше.

Самі зйомки проходили в три етапи і тривали 20 годин. Всього у нас було 3 набори реквізиту і три набори костюмів для Вови, відповідно на 3 дублі. Той, який ви побачите в фінальному кліпі – це останній, третій», розповів режисер.

Нагадаємо, що кар’єра Дантеса почалася у 2010-му після шоу «Фабрика Зірок» у дуеті ДіО.фільми. У 2015-му році вони розпалися і співак перекваліфікувався у шоумена та ведучого. У жовтні 2019 він зробив камбек із жартівливою Теперь тебе 30, яка є омажем до головного хіта ДіО.фільми Теперь Мне уже 20.

Цього року співак Dantes планує випустити сольний альбом, реліз якого наразі невідомий.


Підписуйтеся на нас в ІнстаграміТелеграмі та YouTube

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024