Головна
>
Новини
>

Стрімінговий сервіс Deezer запустив українську версію

Стрімінговий сервіс Deezer запустив українську версію

Стрімінговий сервіс Deezer, яким наразі щомісяця користується 14 мільйонів активних користувачів з понад 180 країн світу, офіційно вийшов на український ринок. Тепер, окрім україномовної версії сайту та мобільного додатку, у сервісу з’явився український редактор, а користувачі отримали локальну вартість підписки.

Підписка на Deezer надає користувачам необмежений мобільний доступ до усієї музики у високій якості та без реклами. Локальна вартість підписки на постійній основі становить €3.99 (близько 130 грн), сімейний доступ, який може об’єднувати до шести акаунтів, — €5.99 (близько 190 грн). Перші 30 днів безкоштовні. У Deezer існує і безкоштовна версія — вона дає доступ до музики з десктопу, але користувачам буде програватись і реклама.

Вихід Deezer в Україну ознаменувався і появою українського редактора. Ним став засновник та головний редактор Comma Сергій Кейн. Саме він буде формувати локальні плейлисти у різних жанрах з українською музикою. Уже зараз доступні регулярно оновлювані плейлисти Нові пісні, Хіти зараз, Український рок та Українське інді.

У майбутньому на Deezer з’являтимуться плейлисти від українських виконавців, а також розіграші квитків та особисті зустрічі з улюбленими артистами.

Українські музиканти, які прагнуть отримати додаткову консультацію по користуванню сервісом та просуванню їхньої музики в Deezer можуть звернутись на пошту sillin-ext [@] deezer.com.

Читайте також:

> Який стрімінговий сервіс обрати?
>Як стрімінг допомагає музикантам знову заробляти на продажі музики

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
10 години тому
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024