Головна
>
Відео
>

Аня Бурячкова зняла постапокаліптичний кліп гурту Друга Ріка

Аня Бурячкова зняла постапокаліптичний кліп гурту Друга Ріка

Сьогодні, 25 квітня, гурт Друга Ріка презентував кліп на пісню Секрет, яка увійшла до сьомого альбому музикантів Піраміда.

«Я не знаю, чи повинні люди ділитися секретами, але розповідають їх усі. Або ж багато хто з нас. Напевно, так ми усі економимо на психіатрах. У мене небагато секретів. Швидше за все, один, та й того немає. Він би виник, якби мені вдалося домовитися з Богом. Адже пісня — це розмова з Ним», — розповів фронтмен гурту Валерій Харчишин.

Зйомки відео відбувались безпосередньо під час туру на підтримку альбому. Режисеркою відео стала Аня Бурячкова, яка раніше вже співпрацювала з Другою Рікою у кліпі на пісню Ти є Я.

«Мені дуже хотілося винести історію в якусь альтернативну реальність. Таким чином поставити запитання: якщо не ми, то хто? Наші герої живуть в постапокаліптичному світі, і, ймовірно, вони одні з усіх уцілілих. Як ви почуватимитесь, коли ваш єдиний друг, дивом знайдений – ймовірно, остання дитина на планеті?», — прокоментувала кліп режисерка.

Вчора прихильники гурту Друга Ріка мали змогу відвідати таємний квартирник в одній з оранжерей на ВДНГ, де відбулась прем’єра кліпу, а також було зіграно акустичні версії пісень з альбому Піраміда.

фото: прес-служба гурту

Гурт Друга Ріка також анонсувала великий сольний концерт у Києві. Він пройде 14 червня у Зеленому театрі. Квитки можна придбати за посиланням.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024