Головна
>
EP
>

Автори найкращого міні-альбому минулого року DZ’OB опублікували новий EP

Автори найкращого міні-альбому минулого року DZ’OB опублікували новий EP

Сьогодні, 7 грудня, дніпровський гурт DZ’OB випустив третій міні-альбом.

Платівка отримала назву Beings for Throbbing і вона – не випадкова. Beings for Throbbing буквально перекладається як «буття для пульсації», що слугує метафорою для всього звучання альбому – суміші акустичних інструментів з електронною музикою.

«Попри усі досягнення цивілізації, людина знов і знов намагається відчути персональний первісний ритм. Пульсація – в основі кожного живого організму. Інстинкт завжди лишається рушієм та провокатором процесу, – пояснюють DZ’OB. – Нам хотілось відійти від акустичного звучання альбому Basement Suite до більш повного електронного саунду. Разом з тим змінився склад гурту. Тепер нас шестеро – скрипка, віолончель, гобой, кларнет, фагот та електроніка.»

Усього на міні-альбом потрапило чотири треки. Один з них – є переосмисленням композиції Sometimes Everything is Wrong дніпровського електронного продюсера Станіслава Толкачова (Tolkachev). На ще одну пісню альбому, T-Rex Song, гурт презентував кліп.

8 грудня у Києві стартує міні-тур DZ’OB. Вони планують відвідати Харків, Одесу та Дніпро. Дізнатись більше про цікаві концерти першої половини грудня можна тут.

Нагадаємо, що DZ’OB – це електро-акустичний ансамбль, чий дебютний альбом вийшов у 2016 році. Рік потому вони випустили EP Basement Suite, який став найкращим міні-альбомом 2017 року.

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Анонси
Хто такий Badwor7h? Розповідаємо про лайнап Пожежі
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
8 Березня, 2024
Кіно
Ukraїner випустив документальний фільм про святкування Маланки на Буковині
Марічка Максимець Марічка Максимець
9 Січня, 2024
Плейлисти
Різдвяно-новорічний плейлист української музики
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
22 Грудня, 2023