Головна
>
Кіно
>

Відео дня: вийшов трейлер до фільму «Еґреґор»

Відео дня: вийшов трейлер до фільму «Еґреґор»

28 березня вийшов трейлер пригодницького фільму «Еґреґор» українського режисера Станіслава Капралова. Стрічка вийде у кіно 20 квітня.

Фільм розповідає про порятунок світу. У зав‘язці нью-йоркський детектив Артур отримує лист із зашифрованим посланням та авіаквиток до Києва від професора, з яким не спілкувався упродовж тривалого часу. Намагаючись розібратися в ситуації, Артур дізнається, що професор помер. Він нібито здійснив самогубство, а на його дочку Лесю полюють невідомі люди. Детектив вилітає до Києва, щоби розплутати загадку та врятувати світ від загрози.

Зйомки проєкту відбувалися в кілька етапів у різних куточках світу — в Україні (у Львові та Києві), а також Польщі та США.

«Ще на етапі ідеї ми знали, що будемо знімати фільм у Львові. Історія цього міста, його дух – все відповідає українській містичній складовій, яка є головною у стрічці. Окрім того, це моє рідне місто, яке приховує багато нерозвіданих таємниць», – зазначає генеральний продюсер фільму Сергій Лавренюк.

Акторський склад фільму — інтернаціональний. У ньому знялися американський актор Омрі Роуз, відомий участю у фільмах «Непокора» та «Ліга справедливості», українська акторка театру і кіно Олена Лавренюк, виконавиця ролей у фільмах «Dzidzio контрабас» і «Кава з кардамоном», акторка Валерія Караман — партнерка Віллема Дефо і Роберта Паттінсона по фільму «Маяк», актор Анджей Зелінський, відомий ролями у фільмах «Ватага» та «Піаніст», а також польський актор Данієль Ольбрихський.

Прем‘єра стрічки відбулася на кінофестивалі Миколайчук OPEN, у червні 2022 року.

Також, одну із ролей у стрічці «Еґреґор» зіграв український актор Павло Лі. Це була одна з останніх його ролей у кінематографі. 6 березня 2022 року він загинув під обстрілами в Ірпені.


Читайте також: Світла безнадія в полоні безвідповідальності. Огляд на документальну стрічку «Будинок зі скалок»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024