Головна
>
Музика
>

Відео дня: дивимося кліп на пісню Enleo «чорнеморе»

Відео дня: дивимося кліп на пісню Enleo «чорнеморе»

Enleo випустив перший сольний сингл чорнеморе та кліп на нього. За його словами, пісня розповідає про мрії мільйонів українців у перемогу. 

Трек написали EnleoСергій Ранов та Євген Тріплов, а фінальний мікс зробив американський звукорежисер Ендрю Маурі, що відомий співпрацею з такими виконавцями як Shawn Mendes, Post Malone та Lizzo. Режисерами кліпу стали друзі Enleo — Марі Погребинська та Павло Закревський, які працювали над попередніми відеороботами.

За сюжетом герой кліпу їде на узбережжя Чорного моря.  Він збирає свої валізи, сідає до фургона свого друга та відправляється у подорож за маршрутом Київ-Крим.

«Мені уявляється день, коли закінчиться війна, і перше, що я зроблю — я поїду додому, у свій Маріуполь, до моря, мого рідного моря. Перший мій авторський трек втілює мрію і має мотиваційний сенс — босі ноги на піску, і він буде наш, звісно це я про Крим, про дім, який у нас відібрали. Я хочу, щоб моя пісня звучала на березі Чорного моря», — ділиться виконавець. 

Під час подорожі герої кліпу знайомляться з новими людьми, зокрема, з музикантом-однодумцем, що подорожує країною тільки з однією гітарою та улюбленим вазоном із м’ятою. 

Усі троє мають різні характери та вподобання, проте їх єднає музика. 

«Вперше почувши нову пісню, ми без вагань та зайвих думок зрозуміли, про що має бути відеоробота. Оскільки артист сам родом з Азовського моря, нам хотілося підняти тему повернення додому, довгоочікуваної подорожі одразу після перемоги у великій війні», — додає Марі Погребинська.


Enleo (справжнє ім’я Нікіта Леонтьєв) — український виконавець з Маріуполя, учасник «Голосу країни». Торік  він зробив кавер на Another love Тома Одела. Українська версія Інша любов завірусилася у ТікТоці й стала хітом соцмереж. Ба більше, британський співак оцінив адаптацію своєї пісні й дав дозвіл опублікувати сингл на платформах. Більше про це читайте за посиланням.


Читайте також: Юлія Юріна дасть перший сольний концерт у Києві

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024