Головна
>
Музика
>

Юлія Юріна дасть перший сольний концерт у Києві

Юлія Юріна дасть перший сольний концерт у Києві

Виконавиця Юлія Юріна виступить із великим сольним концертом під назвою «Ґвара» у Києві. Виконавиця виступатиме у Малій Опері 19 травня о 19:00.

Юля Юріна презентує лайв-шоу з новою програмою, де будуть представлені фольклорні українські пісні у поєднанні з електронною музикою. На концерт також запросять відомих українських артистів. Їх імена поки що не анонсували. «Ґвара» — це подорож у світ українського фольклору та сучасного електронного саунду.

«Весь цей двіж з новою хвилею байрактарної та шароварної музики дав мені величезний пінок та мотивацію створити музику такого культурного пласту, яку я б сама слухала із задоволенням та через яку дійсно можна пізнавати та відкривати для себе пісні, які у масовій культурі не зустрічаються так часто. Ці пісні наврядчи прокрутять по радіо та запустять на ТБ, але шоу яке я готую – це точно те, чим би я хотіла з вами поділитись! В концертній програмі будуть брати участь дівчата з мого фольклорного курсу “Гвара“, живі барабани та гучна електронна музика!», — написала співачка про майбутній концерт.

Читайте також: Шароварщина: погибель чи панацея для української музики. Ультимативний розбір від Лєри Зданевич

Юлія Юріна — українська співачка, що стала відомою українському слухачеві з участю у проєкті «Голос країни». Спершу вона виступала у складі дуету YUKO, який сформувала зі Стасом Корольовим. Коли дует розпався, Юріна почала сольну діяльність та запустила проєкт ЮЮ.

Придбати квитки можна за посиланням.


Читайте також: «Моя головна проблема — мій російський паспорт. Я українка, а це мітка диявола», — Юля Юріна про волонтерство, війну і музику

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
25 Квітня, 2024
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024