Головна
>
Музика
>

Carpetman, Swoiia, Karyotype: 10 артистів змагатимуться за місце у Нацвідборі-2024

Carpetman, Swoiia, Karyotype: 10 артистів змагатимуться за місце у Нацвідборі-2024

13 грудня Суспільне Мовлення опублікувало пісні 9 учасників, серед яких глядачі вперше зможуть обирати останнього 11-го фіналіста Нацвідбору-2024. Повний список учасників оприлюднять 29 грудня, а сам конкурс відбудеться 3 лютого

Глядацьке онлайн-голосування — це нововведення цьогорічного конкурсу. Згідно з правилами, у цьому голосуванні беруть участь виконавці з лонгліста, які не пройшли до списку фіналістів після прослуховувань. Дату початку голосування оприлюднять пізніше. Проголосувати за учасників можна буде через мобільний застосунок «Дія».

За 11-те місце у фіналі національного відбору змагатимуться:

Anka — Палала

Anka (Анна Корченова) — музична виконавиця, авторка пісень та вокальна тренерка з Києва. У період з 2022 по 2023 рік вона працювала над власним творчим проєктом під назвою Korchenova. Нині вона співпрацює з Іваном Клименком і Романом Nero над новим музичним проєктом Anka.

Carpetman — Endless fight

Carpetman — раніше відомий як учасник гурту Kalush Orchestra, брав участь у переможному виступі на Євробаченні-2022 з піснею Стефанія. Недавно він розпочав сольну кар’єру, до цього створював кавер-композиції на популярні пісні.

Karyotype — Sadness

Гурт Karyotype в їхньому теперішньому складі заснували 1 грудня 2017 року . Як зазначають учасники гурту Даніл та Міша, вони намагалися співпрацювати з іншими музикантами, але справжнє порозуміння знайшли, коли запросили до гурту Олега (батька Даніла і за сумісництвом тестя Михайла). У 2019 році гурт випустив англомовний мініальбом під назвою Avenue of Unheard Songs.

Krylata — Queen

Krylata (Анастасія Завадська) — учасниця другого сезону шоу «Голос Країни.Діти». Є виконавицею популярного в тік-тоці треку Генератор, яка була створена після блекауту в Києві. Під цю пісню записали близько 5 тисяч відео. 

Parfeniuk — Серед вітрів

Parfeniuk (Ілля Парфенюк) — почав свою музичну кар’єру в 2019 році, його дебютний трек Провела екскурсію став вірусним, під нього зняли понад 25 тисяч відео у тік-тоці. Свій стиль описує як «романтичний душевний хіп-хопу з елементами баладної лірики». 

Shépa — Supernova

Shépa (Марина Шепієнко) — у жовтні 2023 року випустила свій дебютний трек Мам. Наразі проживає у Лондоні, де закінчила музичний коледж BIMM. 

Stasya — Rika

Stasya (Анастасія Чабан) — учасниця проєкту «Голос країни». Музичну кар’єру почала у 2023 році, за цей час випустила 9 пісень: Oy ya, Дівка, Світ ловив та інші. За спеціальністю — фольклористка. 

Swoiia — Little Angels

Swoiia (Катерина Гуменюк) — свій перший сингл випустила у сім років під псевдонімом Ассоль. Влітку 2023 року вона змінила своє сценічне ім’я на Swoiia. Учасниця телешоу «Х-Фактор» у 2012 році та «Голос країни» у 2016. Співачка вже брала участь у Національному відборі на Євробачення-2020.

Teslenko — Lights go up

Teslenko (Олександр Тесленко) — музичну кар’єру розпочав наприкінці 2022 року. Його дебютний альбом Хімія стартував із третьої позиції в чартах альбомів Apple Music. Олександр брав участь у двох сезонах «Голосу країни», був запрошеним співаком шоу «Танці з зірками», де він також співав з артисткою Kola

Читайте також: «1+1 Продакшн» — новий організатор Нацвідбору «Євробачення-2024»

Над створенням цього матеріалу працювала команда із шести людей.
Допоможи нам продовжувати працювати на цьому ж рівні — задонать Ліруму на Buy Me a Coffee

Підтримай Лірум

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024