Головна
>
Музика
>

Faine Misto x Rockowa Noc оголосили український лайнап

Faine Misto x Rockowa Noc оголосили український лайнап

26-28 серпня 2022 року в Жешуві (Польща) відбудеться фестиваль Rockowa Noc x Faine Misto. Розповідаємо хто з українських артистів там виступатиме.

Придбати квитки на фестиваль

Rockowa Noc це найбільший фестиваль у Жешуві, який проводиться щороку. Цьогоріч фестиваль мав тривати два дні, однак з ним об’єднався український фестиваль Faine Misto. Відтак захід продовжили ще на один день.

26 серпня на фестивалі виступатимуть українські артисти від Faine Misto:

  • IGNEA український музичний гурт, що грає в стилі melodic death metal. Заснований у 2013 році в Києві. У 2018 році вони потрапили до Зорепаду релізів, а у 2020 стали найкращим метал-гуртом року й отримали нагороду The Best Ukrainian Metal Act 2020.
  • Sick Solution вінницький метал-гурт. Минулого року вони випустити альбом Hardcore Samurai. І отримали The Best Ukrainian Metal Act як найкращий метал-гурт 2021 року.
  • Space of Variations український electronic metal гурт. Вони двічі отримував титул кращого метал-гурту країни за версією The Best Ukrainian Metal Act та є артистами австрійського лейблу Napalm Records. Восени гурт планує презентувати новий повноформатний альбом IMAGO.
  • Stoned Jesus — український рок-гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Відтоді гурт гастролював Україною та світом, випустив кілька міні-альбомів та чотири лонгплеї. У 2018 році вийшов альбом Pilgrims, LiRoom публікував на нього рецензію.

    А нещодавно тріо випустили Porcelain — перший трек Stoned Jesus за чотири роки, крім цього це дебютний реліз на французькому лейблі Season of Mist. Porcelain увійде до нового альбому гурту.

Виручені кошти з продажу квитків за перший день фестивалю будуть повністю передані на допомогу Україні.

А 27 і 28 серпня на фестивальній сцені зіграють Mr Pollack, KSU, Proletaryat, Jesus Chrysler Suicide, Dezerter, Tides from Nebula, Turbo i Riverside.

Окрім концертів буде діяти Рок Сіті місце з наметовим полем і зонами різних рок-активностей. А також відбуватимуть благодійні збори на підтримку України.


Читайте також: Kharkiv MeetDocs приймає заявки на участь в кінофестивалі від кіномитців

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024
Новини
Від Сусіди стерплять до Këkht Aräkh: як звучить Миколаївщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
9 Квітня, 2024