Головна
>
Кіно
>

Вийшов тизер фільму про Третю штурмову бригаду режисера Любомира Левицького

Вийшов тизер фільму про Третю штурмову бригаду режисера Любомира Левицького

Вийшов тизер стрічки «Ми були рекрутами» режисера Любомира Левицького. Фільм розповідає про військовослужбовців Третьої окремої штурмової бригади, і це друга робота режисера в жанрі мок‘юментарі.

Головний герой фільму — 19-річний рекрут на псевдо «Журналіст», який разом із групою професійних штурмовиків та розвідників окремої третьої штурмової бригади вирушає на виконання завдання. Дорогою він намагається взяти інтерв’ю у восьми побратимів, які теж стаои героями стрічки. 

«Він розкриває їх не тільки як професійних військових з незламними характерами, але як людей, філософів, просто хлопців, які мають мрії про сім’ї та мирне життя в своїй країні. Фільм, у якому видно допомогу наших західних партнерів не на словах. Наша армія виглядає вже інакше», — ділиться режисер.

У стрічці також будуть використані матеріали, зняті самими військовослужбовцями під час виконання бойових завдань. Їх зняли за допомогою дронів під час рятувальної операції, яку провела 93-тя бригада «Холодний Яр» у 2022 році під Ізюмом.


Любомир Левицький — український кінорежисер, сценарист і продюсер. Він відомий як режисер українського трилера «Штольня» та хорору «Тіні незабутих предків». У 2015 році він працював над фільмом «Еґреґор», втім згодом цей проєкт передали Станіславу Капралову. Першою роботою Левицького у жанрі мок’юментарі став фільм «Йди за мною». Це стрічка про про сімейну пару, яка намагалася евакуювати батьків з Бахмуту і потрапила під обстріл російської армії в районі Ізюму. У 2023 році режисер планує завершити роботу над фільмом «Капітан Україна».


Читайте також: «Памʼятник тисячам людей, які загинули в Маріуполі»: у Львові буде спецпоказ фільму «20 днів у Маріуполі»

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Культура в регіонах
Від Onuka до Foa Hoka: як звучить Чернігівщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Від Wellboy до Re-read: як звучить Сумщина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
13 Червня, 2024
Культура в регіонах
Музика Дніпропетровщини (Січеславщини): плейлист від Ліруму та Dnipropop
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
12 Червня, 2024