Головна
>
Кіно
>

Відео дня: дивимося тизер документального фільму Любомира Левицького Follow me

Відео дня: дивимося тизер документального фільму Любомира Левицького Follow me

21 жовтня режисер Любомир Левицький презентував тизер документальної стрічки про військову рятувальну операцію за допомогою дронів в місті Ізюм   Follow me («Йди за мною»).

Стрічка базується на реальних подіях, людях та матеріалах, знятих дронами. У фільмі розповідається про сімейну пару, яка намагалася евакуювати батьків з Бахмуту і потрапила під обстріл російської армії в районі Ізюму. Військові 93-ї бригади «Холодний Яр», не маючи можливості безпечно підійти до цивільних українців, провели безпрецедентну для світу рятувальну операцію за допомогою дронів.

За словами творців фільму, Follow me   це не тільки демонстрація професійності та креативного підходу до виконання завдань нашої армії, для якої цінно життя кожного українця, а й унікально зафіксований воєнний злочин російських військ стосовно цивільного населення України.

«Назва Follow me має і глибше значення. Ми наче запрошуємо світ слідувати за нашою сміливістю! Також маємо на меті підтримати бойовий дух всіх українців. Це привід для захоплення нашими воїнами і приклад для наслідування. Ми нація хоробрих, винахідливих і незламних. Ми цінуємо один одного, ми люди, це відрізняє нас від орди з російських болот. Про це варто не забувати!»,   коментує Любомир Левицький.

Матеріальна мета фільму   привернути увагу до важливості забезпечення армії дронами. Тож за більшу частину виручених коштів творча група планує придбати дрони для ЗСУ.


Читайте також: Відео дня: трейлер «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука

Розповiсти друзям

Facebook Twitter Telegram

Допитливим

Новини
Як звучить Харківщина: плейлист від Люка та Ліруму
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
1 день тому
Новини
Від Melovin до My Personal Murderer: як звучить Одещина
Лєра Зданевич Лєра Зданевич
18 Квітня, 2024
Музика
jockii druce — trashhouttttttt. Роздуми про життя, війну і суспільство, загорнуті у найпримітивнішу форму
Олексій Бондаренко Олексій Бондаренко
15 Квітня, 2024